تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
با این ۵ راز مهم، قانون ۸۰/۲۰ رو زندگی کن! | بیزینس کوچینگ

با این ۵ راز مهم، قانون ۸۰/۲۰ رو زندگی کن! | بیزینس کوچینگ

يکشنبه 3 اسفند 1399
22:11
علی اعتمادی فر

با این ۵ راز مهم، قانون ۸۰/۲۰ رو زندگی کن!: اکثر دوره‌های آموزشی و کتاب‌های پرفروش توسعه فردی و حتی ادیان بزرگ الهی، وعده می‌دهند که نتایج ناشی از تلاش فراوان بزرگ و جدی است. این توصیه برای افرادی که دستورالعمل آن را به‌دقت رعایت می‌کنند مفید است اما مشکل اینجاست که بیشتر افراد، این مسیر را نیمه‌تمام رها می‌کنند و شکست می‌خورند. تلاش موردنیاز بیش‌ازحد بزرگ است؛ آیا تابه‌حال این تجربه را داشتید؟ من که داشتم!

مشاوره کسب و کار در همدان

با این تفاسیر، فوق‌العاده است اگر می‌توانستیم راهی پیدا کنیم تا با تلاش کمتر، بیشتر دستاورد داشته باشیم. عشق بیشتر، خوشبختی بیشتر و موفقیت بیشتر.

ظاهراً چنین راهی وجود دارد و من آن را اتفاقی پیدا کردم. ماجرا ازاین‌قرار است که …

قانون علمی و اثبات‌شده‌ای وجود دارد که بیان می‌کند، حداکثر نتایج از حداقل تلاش‌ها به دست می‌آید. این قانون که به نام «اصل پارتو» نیز شناخته‌شده است، «قانون ۸۰/۲۰» نام دارد چون نشانگر این واقعیت است که ‌۸۰٪ نتایج از ۲۰٪ تلاش‌های ما حاصل می‌شود.

مشاوره کسب و کار در همدان

به‌عنوان‌مثال، ما ‌۸۰٪ از ایمیل‌هایمان را برای ۲۰٪ از مخاطبان دفترچه آدرسمان ارسال می‌کنیم. بیشتر از ‌۸۰٪ از مواقع، تنها ۲۰٪ از لباس‌هایمان را دوست داریم بپوشیم. تحقیقات پلیس نشان می‌دهد که ‌۸۰٪ تصادفات را عموماً ۲۰٪ از رانندگان رقم می‌زنند و تنها ۲۰٪ از تبهکاران، ‌۸۰٪ از جرائم را مرتکب می‌شوند. در کسب‌وکار، ‌۸۰٪ سود عمدتاً از ۲۰٪ از مشتریان و محصولات حاصل می‌شود.

یک روز درحالی‌که داشتم به این اصل کوچک مزاحم فکر می‌کردم، ناگهان این موضوع به ذهنم رسید: کسب‌وکارها مدت‌ها است به‌خوبی می‌دانند که با تمرکز بر روی ۲۰٪ فعالیت‌های کلیدی سازمان خود، می‌توانند جایگاه خود را به میزان قابل‌توجهی ارتقاء دهند، چرا مردم در زندگی روزمره نمی‌توانند همین کار را انجام دهند؟

به نظر می‌آید که ما هم می‌توانیم. ما می‌توانیم با تلاش کمتر، زندگی به‌مراتب بهتری داشته باشیم، اما این موضوع یک نکته دارد: راز مهم این است که قرار نیست ما در همهٔ امور کمتر تلاش کنیم، بلکه فقط کافی است اکثر کارهایی که برای ما آن‌چنان مفید واقع نمی‌شوند را کمتر انجام دهیم و آن چند کار محدودی که نتیجهٔ مطلوب ما را ایجاد می‌کنند را بیشتر انجام دهیم.

بیزینس کوچینگ

کلید قانون ۸۰/۲۰ تمرکز است. شما در همهٔ زمینه‌های زندگی می‌توانید امور محدودی که واقعاً برای شما مهم هستند را پیدا کنید و برای آن‌ها روش‌هایی را عملی کنید که بهترین نتیجه را برای شما داشته باشند. می‌توانید همه‌چیز و همهٔ امورتان را به دو بخش تقسیم کنید:

اول بخش بزرگ است، یعنی همان بخش هشتاددرصدی که انرژی زیادی می‌گیرد اما نتایج تأسف‌بار ایجاد می‌کنند، چه‌بسا گاهی کارها را خراب می‌کنند. این همان انبوه امور کم‌اهمیتی است که زندگی شمارا در خود غرق کرده است. می‌توانید این بخش بزرگ زندگی‌تان را «زیادِ بیهوده» بنامید.

دوم بخشی کوچک است، همان بیست درصد حیاتی که از چند کار مهمی تشکیل می‌شود که نتایج درخشان برای شما به بار می‌آورد، «کمِ حیاتی» ای که خوشبختی در زندگی را ایجاد می‌کند.

اگر متوجه شوید که هر موضوعی در کدام بخش قرار می‌گیرد، اعم از کارهایی که انجام می‌دهید، افرادی که ملاقات می‌کنید، افکاری که دارید و روش‌ها و تکنیک‌هایی که به کار می‌بندید، آن‌وقت می‌توانید کاری به‌شدت ساده و به طرز شگفت‌آوری اثربخش انجام دهید:

این در حالی است که دنیای مدرن توهم «نتایج بیشتر با زحمت بیشتر» القاء می‌کند. تقریباً همه فکر می‌کنند برای به دست آوردن دستاورد و موفقیت در زندگی، باید بیشتر کار کنیم، زمان بیشتر به کار تخصیص دهیم و حتماً فداکاری کنیم؛ اما در واقعیت، در کمال ناباوری و لذت، می‌توان فهمید که با کار کمتر می‌توان بیشتر نتیجه گرفت به شرطی که در زمینه‌های درست انجام شود. به‌عبارت‌دیگر، می‌توانیم با محدود کردن فعالیت‌ها و دغدغه‌ها به یک هستهٔ مرکزی کوچک و واقعی، پیشرفت کنیم.

روش‌های ساده و کم دردسر بسیاری در راستای فرآیند محدود کردن فعالیت‌ها وجود دارند تا بتوانید قانون ۸۰/۲۰ را اجرا کنید و منافع کاربردی فراوانی را در زندگی روزمرهٔ خود محقق کنید.

یکی از آسان‌ترین آن‌ها، «یافتن جزیرهٔ خوشبختی» است. به آخرین باری که واقعاً خوشحال بودید فکر کنید و سپس به‌دفعات قبل از آن. چه وجه مشترکی بین تمام این دفعات یا برخی از آن‌ها وجود دارد؟ آیا در محل خاصی با فردی خاص بودید؟ یا فعالیتی مشابه انجام می‌دادید؟ آیا مضمون مشترکی وجود دارد؟

من این مضمون‌های مشترک را «جزیره‌های خوشبختی» می‌نامم، چون آن‌ها در دریای زمان‌هایی خود را عیان می‌کنند که احوالات شما به‌طورکلی خوب نیست. حالا چگونه می‌توانید زمانی که در جزیره‌های خوشبختی خود سپری می‌کنید را چند برابر کنید؟ اگر به‌عنوان‌مثال این مدت یک‌پنجم از زمان شمارا تشکیل می‌دهد، چگونه می‌توانید آن را به یک‌سوم، نصف و یا حتی بیشتر تبدیل کنید؟

فعالیت‌های متعددی هستند که آن‌چنان خوشبختی برای ما ایجاد نمی‌کنند و درعین‌حال شناسایی آن‌ها خیلی کار دشواری نیست. به‌عنوان‌مثال، تحقیق در مورد افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند نشان داده است که تنها تعداد انگشت‌شماری از آن‌ها پس از دو ساعت یا بیشتر تماشای تلویزیون گفته‌اند که حالشان خوب است. معمولاً آن‌ها به میزان خفیفی افسرده می‌شوند.

شما عمدتاً به چه‌کارهایی مشغول هستید که احساس رضایت ناچیزی در پی‌دارند؟ چه‌کارهایی را صرفاً از سر وظیفه انجام می‌دهید؟ اگر به انجام رساندن وظیفهٔ موردنظر با لذت ناچیزی همراه است، به چه میزانی سودمند هستید؟ وقتی ما احساس رضایت و خوشبختی داریم، این حس را به زندگی اطرافیان خود نیز جاری می‌کنیم و زمانی که با احساس بدبختی سپری می‌کنیم برای هیچ‌کس سودمند نیستیم.

یکی دیگر از رازهای زندگی کردن بر اساس قانون ۸۰/۲۰، «تنظیم لیست کارهایی است که نباید انجام دهیم». به این فکر کنید که چه چیزی واقعاً برای شما مهم است و در زندگی شما ارزش ایجاد می‌کند و سپس به‌سادگی هرآن چه ارزشمند نیست و حس خوبی برای شما ایجاد نمی‌کند را دیگر انجام ندهید.

همچنین شما باید نسبت به زمان خود «منحصربه‌فرد» رفتار کنید. آرام باشید. یک ساعت در روز را به فعالیتی که از آن لذت می‌برید اختصاص دهید. هرازگاهی موبایل خود را خاموش‌کنید تا کمتر در دسترس همگان باشید. ایمیل‌ها و موبایل‌ها باعث شده‌اند تا برقراری ارتباطات بیهوده بسیار آسان شود. از آن‌ها به‌عنوان ابزار استفاده کنید و نه افسار زندگی‌تان. تا جایی که منجر به اخراج شما زا سازمان نمی‌شود از شرکت در جلسات و رخدادهایی که استعدادهای شما را شکوفا نمی‌کند خودداری کنید. تمام زمان‌های پرت خود را اصلاح کنید تا بتوانید مدت بیشتری را برای خودتان، برای افرادی که برای شما مهم هستند و فعالیت‌هایی که در زمرهٔ بخش «کمِ حیاتی» هستند صرف کنید.

یکی از عادات اساسی افراد موفق این است آن‌ها «در زمان حال زندگی می‌کنند». یک‌لحظه درنگ کنید و به این موضوع فکر کنید که چه چیزی بیهوده‌تر از نگرانی است، آن‌هم نگرانی در مورد گذشته؟ اگر فقط یک لحظه از این زمان نگرانی را صرف اقدامی در زمان حال کنید، خواهید یافت که چه سرمایه‌گذاری بزرگی انجام داده‌اید. مراقب زمان‌هایی باشید که در مورد موضوعی در گذشته به فکر فرومی‌روید یا نگران آینده هستید. خود را محدود به لحظهٔ حال کنید و به این موضوع بیندیشید که چگونه می‌توانید از آن بیشترین فایده و لذت را ببرید.

شاید بیش از همه این موضوع حائز اهمیت باشد که برای «رشد و ارتقاء، لذت بردن و تأمل بر روابط مهم زندگی‌تان» زمان کافی صرف کنید. زندگی با روابط ما با دیگران معنا می‌یابد.

به قول جورج سند: «تنها یک حس خوشبختی در دنیا وجود دارد، عاشق بودن و معشوق بودن»

روانشناس شهیر، کارل یونگ نیز چنین گفته است: «برای اینکه خود واقعی‌مان باشیم، به دیگران نیاز داریم»

 بیزینس کوچینگ در همدان

در رأس همهٔ این موضوعات، کیفیت و کمیت روابط ما در زندگی نیاز به بررسی دقیقی دارد. به‌عنوان‌مثال، باوجوداینکه ممکن است شما دوستان زیادی داشته باشید، اما در مقایسه با اعضاء خانواده‌تان، مرگ کدام‌یک از آن‌ها شمارا حقیقتاً ویران خواهد کرد؟ آن‌ها دوستان واقعی شما هستند، همان بیست‌درصدی که هشتاد درصد از معنا و ارزش زندگی شمارا تشکیل می‌دهند. با سپری کردن زمان‌های دوستی خود با این افراد معدود، بیشترین فایده نصیب شما خواهد شد. پس تلاش کنید زمان بیشتری با دوستان نزدیک خود بگذرانید و تحت هر شرایطی بیشتر آن‌ها را ملاقات کنید.

طبیعتاً مهم‌ترین رابطه در زندگی، با فردی است که انتخاب می‌کنید به او عشق بورزید. این تنها رابطه‌ای است که بیشترین تأثیر را در خوشبختی و حس رضایت از زندگی شما خواهد داشت. بااین‌حال، بسیاری از افراد تمرکز بسیار زیادی بر خانه و خودرویی که می‌خواهند بخرند دارند و به‌طور حیرت‌آوری در انتخاب همراه زندگی خود بی‌توجه هستند.

اگر در حال حاضر در رابطهٔ عاطفی‌ای هستید، قاطعانه تصمیم بگیرید که یا آن را پایان دهید یا به آن صد در صد متعهد باشید. هر تصمیم میانه‌ای در این خصوص منجر به احساس نارضایتی شما خواهد شد.

روزی دوست خردمندی به من گفت: «همه ما باهم متفاوت هستیم و موضوعاتی که برای من مهم نیستند، اغلب برای همسرم بسیار مهم است و بالعکس.» چنانچه به رابطهٔ عاطفی خود کاملاً متعهد هستید، بر روی معدود موضوعات حیاتی‌ای که برای همراه شما مهم است متمرکز شوید. کاری که خودتان می‌پسندید انجام دهید را به همراه خود تحمیل نکنید. ممکن است برای همسر شما بسیار مهم باشد که شما به‌موقع به خانه برسید، یا اینکه مورد اعتماد باشید، یا انتظار داشته باشد برخی مواقع او را با دسته‌گلی سورپرایز کنید، یا ترجیح دهد در پروژه‌هایش از او حمایت کنید و یا مایل باشد زمان‌های خوشی را باهم بگذرانید. آن ۲۰٪ موضوعات حیاتی که می‌توانید برای او انجام دهید تا تفاوت و تأثیر هشتاددرصدی در رابطهٔ شما محقق شود را شناسایی کنید و بیشترین زمان و انرژی خود را روی آن‌ها صرف کنید.

داشتن زندگی شاد و سرشار از حس رضایتمندی آن‌چنان دشوار نیست. تمام این توصیه‌ها کاملاً اثبات‌شده‌اند و رعایت کردن هیچ‌کدام خیلی سخت نیست. اگر زندگی سخت است «که در اغلب موارد این‌گونه است» به این دلیل است که ما اصول اولیه‌ای که بیشتر آن‌ها نیز غریزی و درونی هستند را فراموش کرده و آن را بیش‌ازحد پیچیده می‌کنیم. با سعی و تلاش بیش‌ازحد، انجام معدود کارهایی که باعث خشنودی خودمان و عزیزانمان می‌شود را عملاً غیرممکن می‌سازیم.

موفقیت و آرامش نه‌تنها دشمن یکدیگر نیستند بلکه اتفاقاً مانند دو روح در یک بدن هستند. دستاوردها و احساس رضایت از زندگی، از صداقت با خود و هرس کردن علف‌های هرز آن، محقق می‌شوند. اگر جسارت نقض روش‌های مرسوم همیشگی را داشته باشید و متفاوت زندگی کنید، می‌توانید کمتر کارکنید، کمتر نگران باشید، بیشتر موفق شوید، بیشتر لذت ببرید و انسان‌های مهم زندگی خود را به‌مراتب خشنودتر سازید.

معدود عادات حیاتی که زندگی‌تان را متحول می‌کند

ما عادت‌های فراوانی داریم. بیشتر آن‌ها ما را راضی و کامیاب نمی‌کنند؛ اما تعداد کمی ازاین‌گونه‌اند. از میان لیست ذیل، پنج عادت را انتخاب کرده و اطمینان حاصل کنید آن‌ها را همیشه انجام خواهید داد:

عادت: ورزش روزانه
نتیجه: سلامتی را ارتقاء داده، حالتان را جا می‌آورد و ظاهری جذاب‌تر خواهید داشت.

عادت: تمرین‌های روزانه ذهنی
نتیجه: شما را هشیار نگه می‌دارد، هوش شما را ارتقاء می‌دهد و لذت تفکر را افزایش می‌دهد.

عادت: انجام یک کار خیر در هرروز
نتیجه: احساس خشنودی شما را افزایش می‌دهد، همچنین آنان که کمک شما را دریافت می‌کنند.

عادت: توجه و عشق وزیدن به معشوق خود هرروز
نتیجه: رابطهٔ عاطفی شما مستحکم می‌گردد و همراه خود را خشنود می‌کنید.

عادت: بذل و بخشش به دوستان
نتیجه: روابط را عمیق‌تر می‌کند و حس خوبی به شما می‌دهد.

عادت: لذت همیشگی تن‌آسایی هرروز، دو ساعت یا بیشتر
نتیجه: تجدیدقوا و انرژی و حفظ سلامتی

عادت: هرگز دروغ نگفتن
نتیجه: ایجاد اعتماد و اعتلای شهرت شما

عادت: تصمیم بر اینکه هرگز نگران نباشید: یا اقدام کنید و نگران نباشید یا اقدام نکنید و نگران نباشید
نتیجه: آرامش ذهنی و تلاش کمتر

عادت: پرسش همیشگی از خود: «چگونه می‌توانم با تلاش کمتر، نتایج بیشتر کسب کنم؟»
نتیجه: پیشرفت شگفت‌آور در همهٔ زمینه‌ها

پنج راز بزرگ زندگی بر اساس قانون ۸۰/۲۰:

۱- جزیره‌های خوشبختی خود را پیدا کنید.

۲- لیست کارهایی که نباید انجام دهید را تهیه کنید.

۳- مدیریت زمان مخصوص به خودتان را داشته باشید.

۴- در زمان حال زندگی کنید.

۵- روابط مهم زندگی خود را رشد دهید.

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 94 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آکادمی مهراز است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|