تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
آکادمی مهراز

مزایای داشتن اپلیکیشن موبایل درکسب و کارتان

پنجشنبه 13 آذر 1399
19:37
علی اعتمادی فر

امروزه نقشی که موبایل ها و اسمارت فون ها در زندگی مردم ایفا می کنند بر کسی پوشیده نیست.

مهم ترین نقش آن نیز در تجارت است که اکثر مشاغل به اهمیت آن در بیزینس های خود پی برده اند.ضمن اینکه ارتباط میان تجارت و تکنولوژی دیرزمانی است که وجود داشته و ادامه دارد چراکه تکنولوژی همواره باعث شده که ارتباط بین تجارت ها آسان تر و سریع تر از قبل باشد.

حال اپلیکیشن های موبایل به عنوان یکی از اهداف اصلی برای بیزینس آنلاین تبدیل شده و داشتن یک نرم افزار موبایل برای هر کسب و کار یک امر ضروری به نظر می رسد. ضمن اینکه اپلیکیشن های موبایل در مقایسه با استفاده از مرورگرهای موبایل بیشتر مورد توجه کاربران هستند.

 

مزایای داشتن اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارتان در یک نگاه


سبقت از رقبا: با قرار دادن کسب و کارتان بر روی گوشی همراه مشتری، از رقبایتان متمایز می شوید.

ارتباط مداوم با مشتری: اپلیکیشن کسب و کار شما همیشه نام شما را به مشتری یادآوری می کند.

کاهش شدید هزینه تبلیغات: هزینه تبلیغات و چاپ کاتالوگ حذف شده و کاتالوگ دیجیتال شما بر روی موبایل مشتری قرار می گیرد.

ارتقا تصویر برند شما: یک اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کار شما نشانگر به روز بودن و جذب مشتری های امروزی است.

به روز رسانی: مشتریان هر لحظه لیست به روز محصولات و خدمات شما را می بینند و از جدیدترین اخبار شما مطلع می شوند.

افزایش فروش: اپلیکیشن کسب و کار، مشتریان شما را به مبلغین کسب و کار شما تبدیل می کند.

تماس با ما: جهت سفارش اپلیکیشن کسب و کار خود با ما تماس بگیرید.

 

از دیگر مزایای اپلیکیشن های تجاری می توان به برقراری امکان ارتباط دو طرفه کاربر و اپلیکیشن اشاره کرد و همچنین ردگیری نتایج رفتار کاربر با اپلیکشن. راز بزرگ دیگر در زمینه اپلیکیشن های موبایل این است که آنها راه فروش را باز می کنند. یک اپلیکیشن موبایل می تواند موتوری باشد که از مزایای کسب و کار سنتی نیز بهره می برد، مواردی از قبیل رضایت بیشتر مشتری و اگاهی بیشتر از محصولات.

شما می توانید با طراحی یک اپلیکشن اختصاصی در حوزه کاری خود محصولات و خدماتتان را برای کاربران به اشتراک گذاشته ،بطوریکه همیشه این سرویس ها در دسترس کاربران شما باشد.
هرچند داشتن وب سایت ها برای دارندگان کسب و کارها امری ضروری است ولی هیچ نمی توانند نیاز به موبایل اپلیکیشن را پر کنند. از مزایای داشتن یک موبایل اپلیکیشن خوب نسبت به سایت می توان به عملکرد آفلاین اپلیکیشن ها، دسترسی راحت تر و سریع تر و همچنین سرعت بالا آن اشاره کرد.

همچنین باید به این نکته اشاره داشته باشیم مطابق تحقیقات فناوری، زمانی که مردم روی موبایل صرف می کنند از تلوزیون به عنوان اصلی ترین رسانه تبلیغات پیشی گرفته است.
حال به توضیحات مختصری در هر یک از زمینه های برتری اپلیکیشن های موبایل میپردازیم :

اپلیکیشن ها به عنوان ابزار تبلیغاتی

وب سایت یک ابزار حیاتی برای تبلیغ محصولات و خدمات شما است، ولی از سوی دیگر تعداد افرادی که از موبایل استفاده می کنند نیز هر روزه در حال افزایش است و اکثر آنها از طریق گوشی های هوشمند و سایر ابزارها به اینترنت دسترسی دارند. امروزه اغلب امور روزمره مانند تجارت و بازرگانی و یا پرداخت ها توسط موبایل ها انجام می گردد و به نظر می رسد که در آینده بسیاری از کارهای محاسباتی نیز توسط آنها انجام پذیرد. توسعه و تبلیغ اپلیکیشن موبایل در بین کاربران برای پیشبرد کسب و کار شما بسیار مفید است.

کسب درآمد از طریق اپلیکیشن

برخی از صنایع از ساخت و توسعه اپلیکیشن ها برای کسب و کار خود امتناع می ورزند، چرا که به تصور آنها هزینه ای که باید در قبال این کار متقبل شوند بیشتر از بودجه آنها است. بدون تردید گاهی اوقات ساخت اپلیکیشن موبایل تبدیل به امری بسیار پر هزینه می شود، ولی این دلیل توجیه کننده و کافی نیست. بسنده کردن به یک اپلیکیشن ساده با اجتناب از زواید غیر ضروری موجب کاهش هزینه ها می گردد، علاوه بر این شما می توانید با برنامه ریزی دقیق قبل از شروع فرآیند توسعه اپلیکیشن هزینه ها را به طور چشم گیری کاهش دهید. لوگو، تصاویر و محتوای اپلیکیشن را طراحی کنید و پس از اینکه کارهای مقدماتی و پایه انجام شد، با استخدام یک متخصص در امر توسعه اپلیکیشن، شروع به ساخت و پیاده سازی آن نمایید.

بعد از اینکه کار ساخت اپلیکیشن به اتمام رسید، حال می توانید به تفکر درباره کسب درآمد از آن بپردازید و از فنون درآمدزایی در دسترس مانند تبلیغات درون برنامه ای، استفاده نمایید.

دستیابی به مشتریان بیشتر

توسعه یک اپلیکیشن موبایل در مقایسه با وب سایت موجب جذب مشتریان بیشتری می گردد. امروزه جستجوی موبایل مخصوصا در بین قشر جوان بسیار رایج شده. مشتریان کنونی با صحبت از شما با دوستان خود موجب گسترش کسب و کار شما گشته و از این طریق افراد و مشتریان جدید، شما را با یک جستجوی ساده می یابند. علاوه بر این ادغام اپلیکیشن به شبکه های اجتماعی باعث گسترش دامنه و برد کاری شما می گردد.

محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید

شما می توانید از اپلیکیشن به عنوان ابزاری برای نمایش محصولات و خدمات خود استفاده کنید. کاربرانی که اپلیکیشن شما را مشاهده می کنند در آینده به اپلیکیشن شما دسترسی خواهند داشت. هر بار با ارائه یک محصول جدید شما می توانید اپلیکیشن را نیز به روز رسانی کرده و با ارائه پیشنهادات و تخفیف ها مشتریان خود را تشویق به استفاده از اپلیکیشن و تعریف و تمجید آن نمایید.

مشارکت با سایر خدمات

همکاری با شرکت های مشابه، به شما کمک می کند از موفقیت آنها نیز بهره مند گردید، این کار مشتریانی بیشتری برای شما به ارمغان می آورد. با تهیه یک لیست از سایر شرکت ها و پیوستن به آنها، یک برنامه برای رد و بدل کردن تبلیغات در بین خود شکل دهید، با این کار سود عاید هر دو طرف می شود و به منفعت مشترک می انجامد.

وب سایت های موبایل پسند

برای شرکت های که هنوز هم چندان علاقه مند به ساخت اپلیکیشن مجزا نیستند، ساخت وب سایت هایی که برای نمایش در موبایل به خوبی طراحی شده، می تواند جایگزین خوبی باشد که با بودجه آنها نیز هم خوانی خواهد داشت. با یک جستجو می توانید وب سایت هایی را که این کار را به ازای دریافت مبلغی ناچیز انجام می دهند بیابید. هدف تعامل با کاربر و بهبود سابقه کاربران است که منجر به جذب مشتری می گردد.

نتیجه گیری

با وضعیت پر رونق صنعت موبایل که امروزه شاهد آن هستیم، به کلیه کسب و کارها توصیه می شود که یک اپلیکیشن موبایل برای تبلیغ محصولات خود بسازند. به راستی موبایل وسیله ای است که کلیه ارتباطات توسط آن رهبری می شود، در نتیجه پیوستن به این فناوری، تضمینی برای نتایج مورد انتظار برای کسب و کار شما خواهد بود.

طراحی اپلیکیشن همدان
طراحی سایت همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 114 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است؟

شنبه 15 آذر 1399
0:51
علی اعتمادی فر

کسب و کار اینترنتی مناسب چه افرادی است ؟

روزانه تعداد زیادی از افراد با دنیای کسب و کار اینترنتی آشنا می‌شوند. حتی افرادی که هیچ دانش فنی و تجربه‌ای در این زمینه نداشته‌اند.

اغلب افراد در روز با اپلیکیشن‌های اسنپ، تپسی، بازار و دیوار و … سروکار دارند. و یا حتماً با سایت‌هایی مثل دیجی‌کالا و بامیلو، شیپور و تخفیفان و از این قبیل سایت‌ها آشنا هستند. آیا افرادی که موسس این استارت آپ ها هستند ژن کارآفرینی داشتند؟

رشدهای سریع کسب و کارهای اینترنتی موفق باعث شده، افراد بیشتری به فکر راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی پولساز باشند.

برخی از این افراد در فکر راه اندازی کسب و کار اینترنتی هستند. یک کسب و کار اینترنتی با کمترین سرمایه ممکن. و در مدت زمان کمی آن را تبدیل به سایت هایی مثل دیجی کالا و اسنپ و … کنند.

در مقاله قبلی نکات زیادی در مورد واقعیت‌های کسب و کار اینترنتی نوشتم که اگر نخواندید پیشنهاد می‌کنم حتماً بخوانید.

آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است ؟

آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است

شرایط اقتصادی ازیک‌طرف و نرخ بیکاری از طرف دیگر باعث شده بسیاری از افراد در شبکه‌های اجتماعی یا در گوگل شروع به جستجو کنند. ” کسب و کار اینترنتی را از کجا آغاز کنم؟ “

در این مقاله سعی کردم خیلی روشن و واضح به این سؤال اساسی پاسخ دهم که:

کسب و کار اینترنتی را از کجا آغاز کنم؟

برای ورود به هر کسب و کاری شما در گام اول باید اطلاعات زیادی کسب کنید.

همین حالا یک کاغذ و خودکار بردارید! و پرسش‌ها را که در این مقاله عنوان می‌کنم را یادداشت کنید. به این سوال‌ها خوب فکر کنید. و برای هر کدام پاسخ واقعی خود را در زیر آن‌ها بنویسید.

۱۰ سوالی که برای شروع کسب و کار اینترنتی باید از خودتان بپرسید:

سوال اول چرا می‌خواهید یک کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنید؟

خوب فکر کنید. و در یک پاراگراف کوتاه پاسخ این سوال را بنویسید. دلایل روشنی که می‌خواهید یک کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنید.

۱- دلیل اول …

۲- دلیل دوم …

۳- …

آیا به این دلیل که برای کسب و کار اینترنتی سرمایه زیادی لازم نیست؟ چون می‌توانید در هر ساعتی که دوست داشتید کار کنید؟ لازم به مکان تجاری ندارید؟ و حتی در خانه می‌توانید یک کسب و کار داشته باشید؟ فقط به این دلیل که یک کارآفرین شوید؟ لازم نباشید برای دیگران کار کنید؟ و خودتان رییس خودتان باشید؟ چون شنیدید بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی، درآمدهای میلیاردی دارند؟ آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است ؟

سوال دوم – آیا برای راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی، ایده‌ای در ذهن دارید؟

حالا که دلایل کافی دارید تا وارد دنیای کسب درآمد از اینترنت شوید، از خودتان بپرسید: چه ایده (هایی) دارید که می‌توانید آن را تبدیل به یک کسب و کار اینترنتی کنید؟

فهرستی از ایده‌های کارآفرینی کوچک و بزرگی که دارید را یادداشت کنید. سعی کنید برای هر ایده یک جمله توضیحات بنویسید.

اگر هیچ ایده‌ای ندارید می‌توانید از نمونه‌های موفق سایت های ایرانی و خارجی ایده بگیرید و باکمی تغییرات آن‌ها را تبدیل به ایده‌ی جدیدی کنید.

سوال سوم – چه تجربه یا مهارت‌هایی دارید؟

فهرستی از مهارت‌ها، تخصص‌ها و تجربه‌های خود را با ذکر شماره بنویسید. به‌عنوان‌مثال

۱- به‌خوبی تایپ می‌کنم

۲- من مهارت تعمیر فلان چیز را دارم

۳- …

هر مهارت‌ و تجربه‌ای که دارید را در این فهرست بنویسید. حتی اگر فکر می‌کنید که این مهارت‌ها و تجربه‌های شما هیچ ارتباطی با کسب و کار اینترنتی ندارد. همین مهارت‌ها و تجربه‌ها را هم یادداشت کنید.

حالا ببینید با این مهارت‌ها و تجربه‌هایی که دارید چگونه می‌توانید به ده نفر در یک روز سرویس یا خدمات خود را ارائه دهید؟ جلوی هرکدام از مهارت‌ها و تجربه‌هایتان یادداشت کنید.

حالا می‌خواهم در این مرحله به شما کمک کنم تا طرز فکر کارآفرینانه پیدا کنید. اگر برای این سوال من بتوانید پاسخ مناسبی پیدا کنید، تبدیل به یک کارآفرین پولساز خواهید شد.

اگر قرار باشد از مهارت و تجربه خودتان، در هر روز به ۱۰۰ نفر خدمات دهید، چه می‌کردید؟

اگر واقعا می‌خواهید یک کارآفرین پولساز شوید به این سوال من پاسخ دهید.

اگر قرار بود به کمک مهارت‌ و تجربه‌ای که دارید به ۱۰۰۰ نفر در روز خدماتی ارائه دهید، چه راهکاری به ذهنتان می‌رسید؟ هر چقدر می‌توانید برای این سوال من توضیحات کامل‌تری با جزییات بنویسید.

پاسخ شما به سوال آخر، یک ایده کارآفرینی پولساز است. همان چیزی که همیشه در جستجوی آن بودید.

سوال چهارم – به یادگیری مطالب جدید چقدر علاقه نشان می‌دهید؟

تا اینجا متوجه شدید که یک‌سری مهارت‌هایی دارید که همیشه از دید سنتی به آن‌ها نگاه می‌کردید. مثلا شما کار تایپ بلدید. با نگرش سنتی در هر دقیقه چند کلمه می‌توانید تایپ کنید؟ در هر ساعت چند صفحه؟ و در هر روز چه میزان درآمد کسب کنید؟ آیا اصلا مشتری دارید؟ هیچ‌کس از مهارت‌ها و تخصص‌های واقعی شما به‌خوبی استفاده نمی‌کند؟ تا امروز هیچ‌کس شما را کشف نکرده است؟

از امروز این نگرش را کنار بگذارید!

به این فکر کنید که چطور می‌توانید پاسخ سوال سوم را عملی کنید. اگر قرار است تجربه و تخصص شما تبدیل به یک خدمتی شود. و این خدمت در اختیار ۱۰۰۰ نفر در طول یک روز قرار بگیرد، نیاز به چه مهارت‌ها و آموزش‌های دیگری دارید؟

فهرستی از آموزش‌ها و مهارت‌هایی که باید خیلی سریع آن‌ها را یاد بگیرید، بنویسید. به‌عنوان‌مثال

۱- مهارت معرفی تخصص‌های خودم به ۱۰۰۰ نفر در یک روز

۲- مهارت پیاده‌سازی ایده (ارائه خدمت به ۱۰۰۰ نفر در روز)

۳- مهارت پیدا کردن مشتریان دست‌به‌نقد (مهارت بازاریابی)

۴- چطور خدمات من در نتایج اول گوگل دیده شود؟ (مهارت سئو)

۵- و …

تمام این مهارت را می‌توانید در دوره آنلاین کسب و کار اینترنتی پولساز در کمترین زمان آموزش ببینید. تمام تمرکز من در محتوای جدید این دوره، افزایش مهارت‌های شما برای کسب درآمد اینترنتی بیشتر است.

سوال پنجم – چقدر بازار هدف خود را می‌شناسید؟

تا اینجا به ایده‌ای رسیدید و تصمیم گرفتید مهارت‌های خود را بروز کنید. یکی از مهم‌ترین و پولسازترین مهارت‌های کارآفرینان، شناخت دقیق بازار هدف است.

بازار هدف شما افرادی هستند که قرار است در ازای خدمات / محصول شما دست‌به‌جیب شوند.

یادداشت کنید این افراد در چه رده سنی هستند؟ جنسیت آن‌ها را مشخص کنید. تحصیلات مشتریان شما چه میزان است؟ بازار هدف شما در چه سطح درآمدی هستند؟

بازار هدف شما چقدر افراد آنلاینی هستند؟ آیا افرادی هستند که حداقل با موبایل و اینترنت در طول روز سروکار داشته باشند؟

با شناخت دقیق بازار هدفتان ایده شما کامل‌تر و دقیق‌تر می‌شود.

سوال ششم – در دنیای کارآفرینی چقدر حاضرید زمان بگذارید؟

بسیاری از افراد گمان می‌کنند کارآفرینان افراد آزادتری هستند. چون رییس خودشان هستند. چون کسب و کار اینترنتی در منزل دارند. لازم هر روز رأس یک ساعت مشخص به سر کار بروند. وقت بیشتری برای تفریح دارند چون پول بیشتری درمی‌آورند.

آیا شما هم همین فکرها را می‌کنید؟

اگر پاسخ شما مثبت است، باید بگویم سخت در اشتباه هستید.

کارآفرینان پرمشغله‌ترین افراد هستند. خصوصاً در سال‌های اول راه‌اندازی استارت‌آپ. من نمی‌توانم خودم را یک کارآفرین بدانم. اما در بسیاری از مواقع، من شاید ۳ ساعت در شبانه‌روز استراحت دارم.

کارآفرینان ممکن است لازم باشد از خیلی از چیزهای مورد علاقه دیگران بگذرند. تفریح، گردش، تماشای فیلم و سریال تلویزیون و …

پس کمی واقع‌بین‌تر باشید. ببینید چقدر حاضرید وقتتان را صرف کسب و کارتان کنید؟

چقدر حاضرید از بسیاری از موضوعات مورد علاقه‌تان صرف‌نظر کنید؟

فهرستی از علاقه‌مندی‌های روزانه خود بنویسید. سبک زندگی شما به‌عنوان یک کارآفرین ممکن است ماه‌ها یا سال‌ها تغییر کند. در این فهرست جلوی هرکدام مشخص کنید، آیا حاضرید از آن بگذرید؟ به‌عنوان‌مثال

۱- مسافرت رفتن (حاضر هستم تا یک سال اول)

۲- تماشای سریال‌های مورد علاقه (حاضر هستم آن را کنار بگذارم)

۳- …

سوال هفتم – چقدر تحمل شکست خوردن را دارید؟

در بهترین شرایط، با بهترین ایده، با پیاده‌سازی تمام تکنیک‌ها و آموزش‌های حرفه‌ای باید بدانید همیشه احتمال شکست وجود دارد.

از خودتان بپرسید چقدر تحمل شکست خوردن را دارید؟ این یکی از مهم‌ترین مهارت‌های کارآفرینی است.

در دنیای کارآفرینی چیزی با معنای واقعی شکست وجود ندارد. هر چه هست کسب تجربه است نه شکستی که افراد غیر کارآفرین آن را شکست معنا می‌کنند.

کارآفرینان موفق و پولساز استاد حل مسائل هستند. باید برای هر مشکلی راه‌حلی پیدا کنید. نگرش شما به موضوعات و مشکلات کسب و کار است که احساس شکست را در شما ایجاد می‌کند. اما باکمی تغییرات در ایده و ارائه خدمات متفاوت می‌توان از هر معضلی خارج شد.

چقدر توانایی حل مسائل مختلف رادارید؟ با خودتان روراست باشید. اگر در تمام مراحل قبلی هم با موفقیت عبور کردید باید بدانید این توانایی مهمی است. توانایی حل مسئله و مشکلات.

اگر از افرادی هستید که همیشه به دنبال مقصر می‌گردید تا تمام مشکلات خود را به گردن او بی اندازید، هیچ‌وقت یک کارآفرین نخواهید شد.

شما باید تمام مسئولیت کارهای خود را به‌تنهایی بر عهده بگیرید. مشکلات جامعه، اقتصاد، سیاست، تحریم و … همه این مسائل موانع بسیار کوچکی هستند که کارآفرینان موفق به‌راحتی از آن‌ها عبور می‌کنند.

سوال هشتم – چقدر ریسک‌پذیر هستید؟

بسیاری از افراد گمان می‌کنند کارآفرینی سراسر ریسک است. و برای کارآفرین شدن باید همیشه ریسک کرد. برای ریسک هم تعاریف زیادی وجود دارد.

افراد زیادی در مشاوره به من مراجعه کرده‌اند که حاضر بوده‌اند ریسک‌های بسیار بزرگی کنند. مثلاً خرید یک قطعه زمین در یک بیابان به امید داشتن آینده. خرید سکه به تعداد زیاد چون همه داشتند می‌خریدند. خرید دلار بازار سیاه، سپرده‌گذاری در مؤسسات بی‌نام‌ونشان و … اما حاضر نبوده‌اند مثلاً با یک یا دو میلیون یک کسب‌وکار را تجربه کنند. چون به گفته آن‌ها ریسک دارد.

راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی در سال اول چیزی کمتر از دو میلیون سرمایه لازم دارد. آیا واقعاً این ریسک زیادی است؟

به نظر من کمتر ریسک در کارآفرینی اینترنتی است. به یک ایده ساده، زمان و مهارت نیاز دارد تا رشد کند و به درآمد برسد.

شما چقدر حاضرید ریسک کنید؟ برای خودتان بنویسید ریسک را در چه چیزهایی می‎بینید؟

سوال نهم – چقدر حاضرید روی خودتان سرمایه‌گذاری می‌کنید؟

یکی از بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری برای کارآفرینان، سرمایه‌گذاری روی خودشان است. اگر شما هم واقعاً می‌خواهید در دنیای کارآفرینی و کسب و کار اینترنتی موفق شوید باید روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید.

افراد زیادی ایمیل ارسال می‌کنند که چند میلیون به افراد و شرکت‌هایی داده‌اند تا سایتی برای آن‌ها طراحی کنند. اغلب این افراد شکست خورده‌اند. می‌دانید چرا؟ چون این افراد گمان می‌کنند همه‌چیز داشتن یک وب سایت است.

فردی که هیچ دانشی از بازاریابی اینترنتی ندارد، حرفه‌ای‌ترین سایت هم نمی‌تواند باعث کسب درآمدش شود. مجموعه مهارت‌هایی لازم است تا بتوان در کسب و کار اینترنتی به موفقیت رسید. نه ایده و نه طراحی سایت. هیچ‌کدام برای رساندن شما به درآمدهای عالی کمک نمی‌کنند.

سوال دهم – برای رسیدن به درآمد عالی چقدر فرصت دارید؟

برای خودتان تعریف کنید و از خودتان بپرسید چند روز فرصت دارید تا به درآمد عالی از کسب و کارتان برسید؟

کمی واقع بینانه بنویسید. شعارهایی که در کانال‌های تلگرامی یا اینستاگرام دیده‌اید را فراموش کنید. متأسفانه این افراد به‌جز پر کردن جیب خود، فریب دادن کاربران و سرانجام ناامید کردن آن‌ها هیچ هدف دیگری ندارند.

در خوش‌بینانه‌ترین حالت اگر با تمام اصول پیش بروید امکان ندارد ظرف چند روز به درآمد برسید. این کار نیازمند تلاش و پشتکار و رشد است.

حدود ۹۰ روز برای شناساندن سایت شما به موتورهای جستجوگر زمان نیاز است. و این حداقل زمان کسب اولین درآمد شماست. به شرطی که از تمام اصول کسب و کار اینترنتی اطلاع داشته باشید و آن‌ها را در سایت تان پیاده کرده باشید.

نتیجه‌گیری و توصیه:

قبل از ورود به دنیای کسب و کار اینترنتی از خودتان بپرسید، آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است ؟!. راه اندازی کسب و کار اینترنتی کار سختی نیست. اما کسب درآمد از اینترنت و ماندگاری کسب و کار اینترنتی شما، نیازمند کسب مهارت‌های بازاریابی اینترنتی است.

حتماً توصیه می‌کنیم به این ۱۰ سوال با دقت و حوصله پاسخ دهید. کمی واقع‌بینانه با مسائل برخورد کنید. سعی کنید مهارت‌های کارآفرینی خود را ارتقا دهید. مهارت‌هایی مثل توانایی حل مسئله، پذیرفتن ریسک‌های معقول، گذشتن از تفریح و سرگرمی‌های روزانه. با پاسخ دادن به این ۱۰ سوال حتما به این سوال پاسخ دادید که آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است ؟!

توصیه دیگر من هم این است که در زندگی فقط روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید نه روی طلا و سکه و دلار. کارآفرین واقعی فردی است که در هر جای دنیا با دست‌خالی و فقط با مهارت‌هایی که دارد می‌تواند یک ایده خلق کند. و همان ایده را به یک استارت‌آپ پولساز تبدیل کند.


بیزینس کوچینگ

طراحی سایت همدان

سایت اصلی :
آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 116 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

درباره آکادمی مهراز بیشتر بدانید

يکشنبه 16 آذر 1399
0:36
علی اعتمادی فر
  • درباره ما بیشتر بدانید!

  • آکادمی مهراز با هدف توسعه علم‌های مدرن و آینده دار تشکیل شده است. این مجموعه با تیم تحقیقاتی قوی و به‌روزی که دارد، دوره‌های آموزشی هوشمندانه‌ای طراحی می‌کند تا علوم فعالیت حرفه‌ای و موثر را گسترش دهد و افراد توانمند برای شغل‌های مدرن برای امروز و فردای کشور بسازد.
  • در همین راستا آکادمی مهراز تا کنون به 100 ها نفر را به طور مستقیم و غیر مستقیم آموزش داده است.
     
  • آدرس آکادمی : همدان - بلوار مدنی - خیابان 15 فروردین - کوچه حافظ - ساختمان حافظ
     
  • شماره تماس : 38262065 - 081 | 09930537484
     
  • ایمیل : info@mahrazacademy.com
     

 

 

 

طراحی سایت همدان

سئوی سایت همدان

بیزینس کوچینگ

مشاوره کسب و کار


موضوعات:
[ بازدید : 129 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ساده ترین مفهوم seo

دوشنبه 17 آذر 1399
2:02
علی اعتمادی فر

سئو یک استاندارد در زمینه شناسایی محتوای سایت ها به موتور های جستجو است.طبق همین استانداردها هرچه محتوای تولید شده در سایت ها بیشتر از اصول سئو پیروی کند راحت تر می تواند توسط موتورهای جستجو شناسایی شود.

 

این کار باعث می‌شود که اعتبار سایت شما نزد گوگل افزایش پیدا کند و در جستجوهای بعدی، رتبه سایت شما در نتایج جستجوها بهتر شود.

 

به بیان ساده تر، با رعایت اصول استانداردهای سئو، محتویات متنی و تصویری موجود در سایت، بسیار مناسب تر و بهینه تر ایجاد میشود و هرچه محتوای سایت شما بهینه تر باشد، بهتر و سریع تر توسط موتور جستجو شناسایی می شود و راحت تر در نتایج جستجوها دیده می شود.

 

اساس کار موتورهای جستجو در این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن بهترین نتیجه را به کاربران خود نشان دهند. برای یافتن بهترین نتایج بر اساس کلید واژه جستجو شده، ربات های موتورهای جستجو به داخل سایت ها رفته و محتوای آن‌ها را بررسی می کنند.

 

این ربات های خزنده طبق استانداردهای سئو محتوای متنی و تصویری و حتی ساختار وبسایت ها را بررسی می کنند و هرچه سایت شما این بخش ها را بهتر و با کیفیت تر انجام داده باشد امتیاز و اعتبار بیشتری کسب می کند.هرچه امتیاز و اعتبار شما بیشتر باشد در نتایج جستجوها در رتبه های بالاتر و بهتر خواهید بود.


طراحی سایت همدان
سئوی سایت همدان
بیزینس کوچینگ

وبسایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 122 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

10 نکته مهم و ضروری برای شروع یک کسب و کار موفق

چهارشنبه 19 آذر 1399
1:41
علی اعتمادی فر

۱- نسبت به کاری که انجام می­‌دهید مشتاق باشید

مجبور نیستید هر آنچه که درباره کسب و کارتان هست را دوست داشته باشید (و احتمالا نباید هم اینگونه باشد)، اما بایستی به همه موضوعات توجه داشته باشید.

می­‌خواهید زمان و انرژی زیادی را صرف کنید تا یک کسب و کار را شروع کنید و آن را به موفقیت برسانید، پس واقعا مهم است که عمیقا از کاری که انجام می­‌دهید لذت ببرید، حتی اگر در مورد قوانین ماهیگیری، ایجاد یک سفال­گری یا ارائه توصیه­‌های مالی باشد. قبل از اینکه هر کاری انجام دهید با پرسیدن سوالات کلیدی از خودتان، مطمئن شوید که در مسیر درست هستید‌.

۲- کسب و کارتان را زمانی شروع کنید که هنوز در جایی مشغول به کار هستید

اغلب مردم مدت زیادی نمی­‌توانند بدون پول زندگی کنند و مدت زمان زیادی هم طول خواهد­کشید تا کسب و کار جدید شما هرگونه سودی داشته باشد. شاغل بودن در زمانی که کسب و کار خودتان را آغاز می­‌کنید به معنی داشتن پول تا زمانی است که پروسه شروع را می‌گذرانید.

۳- کسب و کارتان را تنها آغاز نکنید

زمانی که قصد شروع یک کسب و کار را دارید، به یک تیم پشتیبان نیاز خواهید داشت (و البته پس از شروع آن). یک عضو از خانواده یا یک دوست که بتوانید در مورد ایده­هایتان بلندپروازانه با او صحبت کنید و کسی که دلسوزانه به بحران­‌های اخیر در شروع کسب و کار گوش دهد، ارزشمند است.

حتی بهتر از آن؛ یک مربی پیدا کنید، یا اگر توانایی آن را دارید، برای یک برنامه شروع کسب و کار مثل برنامه خود اشتغالی دست به کار شوید. زمانی که یک کسب و کار را شروع می‌­کنید یک مشاور باتجربه بهترین سیستم پشتیبانی در بین همه این­‌هاست.

۴- ابتدا کاربران یا مشتریان خود را پیدا کنید

تا زمانی که کسب و کارتان به صورت رسمی آغاز به کار می‌­کند، منتظر نمانید، چرا که کسب و کارتان بدون مشتری نمی‌تواند دوام بیاورد. شبکه‌سازی کنید، ارتباط برقرار کنید، محصول یا خدماتتان را بفروشید یا حتی به رایگان در اختیار افراد قرار دهید. توجه داشته باشید که بازاریابی کسب و کارتان را نمی‌توانید خیلی زود شروع کنید.

۵- یک طرح کسب و کار آماده کنید

زمانی که در حال فکر کردن به راه اندازی یک کسب و کار هستید، دلیل اصلی برای اینکه ابتدا یک طرح کسب و کار بنویسید این است که می­‌تواند به شما کمک کند تا از صرف کردن زمان و هزینه برای کسب و کاری که موفق نمی‌شود، اجتناب کنید. به یاد داشته باشید، لازم نیست برای هر ایده کسب و کار جدیدی که به ذهنتان می‌رسد، یک طرح کسب و کار جامع بنویسید.

۶- تحقیق کنید

برای نوشتن طرح کسب و کار، تحقیقات زیادی خواهید کرد اما این فقط یک شروع است. زمانی که یک کسب و کار را شروع می­‌کنید لازم است که در مورد صنعت، محصول یا خدمات خود تبدیل به یک متخصص شوید، البته اگر تا به حال نشده اید. پیوستن به صنعت مربوطه یا انجمن­‌های حرفه­‌ای قبل از اینکه کسب و کارتان را شروع کنید، ایده فوق العاده ایست.

۷- از حرفه­‌ای‌­ها کمک بگیرید

از سوی دیگر، فقط به این دلیل که می­‌خواهید یک کسب و کار راه اندازی کنید نباید در هر زمینه‌­ای به یک متخصص تبدیل شوید. اگر حسابدار نیستید و به آن نیاز دارید، یک نیروی حسابدار استخدام کنید. اگر نیاز دارید قرارداد بنویسید و وکیل نیستید، یک نفر را استخدام کنید. در مسیر انجام هر کاری که خودتان قصد دارید انجام دهید و در آن تخصصی ندارید زمان بیشتر و احتمالا پول بیشتری را هدر خواهید داد.

۸- برنامه مالی منظم داشته باشید

اگر لازم است صرفه جویی کنید. برنامه ریزی مالی خود را درک کنید، انتظار نداشته باشید که با شروع یک کسب و کار پول به سمت شما سرازیر شود. این را بدانید سرمایه­‌گذاران سنتی ایده­‌های جدید و کسب و کارهایی که قابلیت اجراییشان اثبات نشده باشد را دوست ندارند.

۹- از همان ابتدا حرفه‌­ای باشید

هر موضوعی درباره شما و راه انجام کسب وکارتان، نیازمند این است که به مردم اجازه دهید بدانند شما یک فرد حرفه‌­ای هستید و این کسب و کار را با جدیت دنبال می‌کنید. این بدان معنی است که باید هر ساز و کار جانبی مانند کارت ویزیت حرفه­‌ای، شماره تماس و ایمیل کسب و کار و رفتار حرفه­‌ای و مودبانه با مردم را بکار ببندید.

 ۱۰- مسائل حقوقی و مالی را در اولویت قرار دهید

بهم ریختگی نامعلوم اوضاع در آینده بسیار سخت و گران تمام خواهد شد. آیا کسب و کار شما باید در جایی ثبت شود؟ آیا باید مالیات بر درآمد یا مالیات بر ارزش‌­افزوده پرداخت کنید؟ آیا ناچار به پرداخت حق بیمه کارکنان هستید و یا مالیات بر دستمزد و حقوق؟ روش مالکیتی که برای کسب و کارتان انتخاب می­‌کنید چگونگی وضعیت مالیات شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، قبل از اینکه کسب و کار خود را شروع کنید و بر اساس آن عمل کنید، از مسئولیت­‌های قانونی و مالیاتی خود مطلع شوید


کسب و کار اینترنتی
بیزینس کوچینگ
طراحی سایت همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 114 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

خصوصیات یک سایت خوب

پنجشنبه 20 آذر 1399
2:01
علی اعتمادی فر

اهمیت محتوا برای یک سایت خوب

توصیه میشود که محتوایمان را از پستوی سایت در بیاوریم و همانند یک منوی خوب سرآشپز حرفه ای، در دسترس مخاطب و در صفحه اصلی سایت بگذاریم. رعایت همین نکته کوچک کمک میکند که بازدیدکننده دائمی شما به راحتی با یک نگاه می تواند بفهمد کدام بخشها اخیرا به روز شده و سریع می رود سر اصل مطلب.
در نظر داشته باشید که محتوای سایت خوب باید بخوبی بهینه‌سازی شده و به روز باشد. ناگفته پیداست که محتوا صرفا به معنای نوشتار نیست بلکه علاوه بر متن شامل صوت، ویدئو، عکس، پوستر، اینفوگرافیک و سایر فایل‌ها نیز میباشد

ظاهر یک وبسایت خوب

وقتی کسی وارد سایت شما می شود اولین موضوعی که نظر انها را به خود جلب میکند شکل ظاهری سایت شماست. کم هستد کسانی که فقط محتوا برایشان مهم باشد و بعد از محتوا سراغ شکل ظاهری بروند خیلی کم.
سایت باید دارای هارمونی در رنگ‌ها و عنوان خوانا و دسترسی راحت به تمام محتوا‌ها و یک سری گرافیک باشد. استفاده از فونت‌های مناسب و عدم استفاده از تعداد زیادی از فونت‌های نا مربوط در ظاهر سایت تاثیر بسزایی دارد. رنگهایی با کنتراست پایین به عنوان پس زمینه برای سایت توصیه می‌شود. وجود تصاویر کم حجم و جذاب می‌تواند زمان حضور مخاطب را در سایت بالا ببرد و از این حیث از اهمیت بسزایی برخوردار است. هم چنین لوگوی شما معرف سایت شماست. سایت بدون لوگو معنا ندارد زیرا لوگوی سایت به عنوان نشانی از سایت شما در همه جا خواهد بود و همیشه زمانی که یک بازدید کننده لوگوی شما را در سایتی دیگر میبیند سایت شما را به یاد می آورد. لوگوی طراحی شده برای شما باید دارای یک بار معنای خاص مرتبط با موضوع سایت شما باشد.

بطور کلی وجود گرافیک مناسب در سایت از دیگر ویژگی های یک سایت خوب به شمار می آید. در گرافیک سایت نبایستی از رنگ های زننده یا شلوغ استفاده کرد.رنک بکگراند بایستی با رنگ متن کامال در تضاد باشد.بهتر است در گرافیک سایت تنها از 3 رنگ اصلی استفاده کنیم.

همچنین باید بدانید که وب سایت هایی که به خوبی طراحی نشده باشند مشکلاتی از قبیل:

  • عدم داشتن معیارهایی برای گوگل فرندلی بود سایت
  • نرخ خروج بالای کاربران
  • مدت زمان خیلی کوتاه کاربران در سایت
  • عدم بازدید کاربران از صفحه‌های مختلف سایت

هینه‌سازی و سئوی خوب برای یک سایت

در مورد سئو صحبت بسیار شده است . محتوای سایت باید در مورد یک موضوع خاص باشد و در فاصله زمانی معین بروزرسانی شود والا مشتریان خود را از دست خواهد داد.اصلا از روشهای فریبنده برای سئو سایت استفاده نکنید!

توصیه ما به شما این است که از سه راه طلایی معروف سئو استفاده کنید: رعایت اصول کدنویسی، تولید محتوای مفید، و تبادل لینک.

در بهینه سازی سایت از موارد زیر پرهیز نمائید:

  • استفاده بیش از حد کلمات کلیدی
  •  لینک های شکسته
  • کپی کردن مطالب
  • محتوای تکراری

امکانات مورد نیاز یک سایت خوب

یک طراحی سایت خوب چه امکاناتی باید داشته باشد؟ بطور کلی خبر خوان، نقشه سایت، بخش نظرات، نظر سنجی آنلاین، پادکست، وادکست، اسلایدر، اطلاعات آب و هوا یا اوقات شرعی، بازی‌های آنلاین، جستجو و سایر امکانات به مخاطبان اجازه می‌دهد زمان بیشتری را در تعامل با سایت به سر ببرند. همچمیم در نطر داشته باشید که آگهی تبلیغاتی به اندازه و دور از تشویش بصری باشد.

دامنه‌ی خوب برای یک سایت

البته که یک دامنه ی خوب بهترین راه به یاد ماندن است. ناگفته پیداست که سایتی دامنه اش در یاد کاربر می ماند که با به یادآوردن ادرس سایت موضوع آن هم به خاطر بماند. همچنین یک مبحث مهم در سئو مرتبط بودن ادرس با محتوا است. هیچ ادرسی نمی توانید پیدا کنید که شماره در ان داشته باشد و ارتباط موضوعی هم با محتوا داشته باشد. سعی کنید دامنه ای با نوشتار ساده انتخاب نمایید. همچنین اسمی که انتخاب می نمایید نباید چندگانگی در درک تلفظ داشته باشد.

در انتخاب دامنه خوب به این موارد توجه داشته باشید :

  • نام دامنه ی شما باید بتواند در بازار گسترش پیدا کند. و بنوعی قابلیت برندینگ داشته باشد.
  • اگر محصولات شما مختص فروش در ایران است از دامنه .irاستفاده نمایید.
  • اگر شما محصولات و تولیدات بین المللی دارید از دامنه .comاستفاده نمایید.

سازگاری کامل و خوب با موبایل و تبلت

در طراحی سایت مد نظر داشته باشید که گوشی های هوشمند و تبلت ها سهم زیادی را در ترافیک وب ها دارند و از آنجایی که قیمت گوشی های موبایل مدام ارزانتر می شود تعداد افرادی که از این دستگاه ها استفاده می کنند در حال افزایش است. در حال حاضر 70% کارها ظرف یک ساعت از طریق سایت هایی که برای موبایل طراحی شده اند انجام می شود

مطابقت با نیاز بازدیدکنندگان

بسیار لازم است که سایت را مطابق با بازدید کنندگان خود بهینه نمائید.  اشتباه دیگری که بسیاری از طراحان باتجربه نیز مرتکب آن می شوند، عدم تطابق سایت با میانگین امکانات مخاطبان است. مساله ای که فقط با استفاده از تجربه و نتایج آمارگیرها و تحلیل آنها می توان اطلاعات درست را دریافت.به عنوان مثال رزولوشن مانیتور, میانگین سرعت اینترنت, مرورگرها و ورژنهای مورد استفاده آن مواردی هستند که میتوانید با دقت در آنها سایتی مناسب کاربران خود داشته باشید.
 

سئوی سایت در همدان
طراحی سایت در همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 133 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

برندینگ (Branding) یا برندسازی چیست؟

جمعه 21 آذر 1399
1:06
علی اعتمادی فر

برندسازی یا برندینگ (Branding)

بحث داغی که در همه‌ی جلسه‌های کاری و کافی شاپ‌ها و پارکینگ‌های شرکت‌های مختلف و هر جای دیگر…، توسط مدیران هر مجموعه‌ای تا دلتان بخواهید شنیده می‌شود که خیلی مهم است و باید به آن توجه کنیم و بودجه خرج کنیم و…

در کشور ما هم صحبت از برندسازی و برندینگ و مشاوره آن کم نیست. به قول یکی از دوستان: “یکی بود یکی نبود، یه کشوری بود که مشاورای برندینگش از برنداش بیشتر بودن…!”

در ابتدای این مقاله خود را لازم به ذکر این نکته می دانیم که مفهوم برندسازی با برندینگ از لحاظ علمی و اجرایی تفاوت دارد، که به اشتباه به جای همدیگر نیز استفاده می شود، فرآیند برندسازی بیشتر متمرکز روی ایجاد و افزایش سطح آگاهی برند می باشد و بواسطه برنامه های ترویجی و تبلیغاتی به ثمر مینشیند و طراحی هویت برند بخش اساسی این فرآیند محسوب می شود.

اما برندینگ به فر آیند مادری گفته می شود که در مجموع منجر به خلق ارزش مطلوب ما در ذهن مشتری است، تمام چیزی‌هایی که مشتری در خصوص هویت تجاری شما، شامل حس، تجربه و تداعیات ذهنی باید بداند یا احساس به درک کند، شامل این مجموعه فعالیت هاست، در این مقاله ما برای جلوگیری از این پیچیدگی ها، برندسازی را معادل برندینگ قرار داده ایم، و هر جا برندسازی ذکر می شود، منظور ما همان برندینگ می باشد.

بماند که خیلی‌ها هنوز هم نمی‌دانند که برند و برندینگ، فقط طراحی لوگو و انتخاب فونت سازمانی نیست!
نمی‌دانند که کل کار برندینگ به زبان ساده این است که شما قرار است “ذهنیت” مردم را نسبت به برندتان به شکل خاصی دربیاورید، خاص شوید و بنا به دلایلی، افرادی (خاص یا عام) به سمت شما بیایند و سراغ برندهای دیگر نروند.

در تمام این مسیر، همه‌ی اِلِمان‌های بصری برندتان از لوگو و فونت بگیرید تا مدل طراحی کارت ویزیت و بروشورتان، فقط و فقط یک ابزار برای برندینگ هستند و نه کل برندینگ!

از کجا شروع کنیم؟

دکتر امیر اخلاصی در کتاب اصول برندسازی خود می گوید، برای ایجاد برند، ۸ ابزار در اختیار مدیران بازاریابی قرار دارد تا از طریق آن با مشتریان ارتباط برقرار کرده و یک برند قوی در بازار بسازند:

  • تبلیغات
  • روابط عمومی
  • پیشبرد فروش
  • بازاریابی مستقیم
  • فروش شخصی
  • بسته بندی
  • رویدادها و اسپانسرینگ
  • خدمات مشتری

برندینگ دانشی است که با برتری دادن به یک برند (Brand) باعث افزایش اعتبار و شهرت آن برند در بازار رقابت میشود، اعتبار و شهرت یک برند به طور مستقیم می تواند منجر به فروش بیشتر و قیمت گرانتر محصولات وخدمات شود، به زبان دیگر  برندسازی روش هوشمندانه  تجارت و تولید ثروت است.

برندینگ چیزی بیش از ایجاد یک نام یا لوگوی خاص و زیبا برای یک مخصول یا خدمت است، برندسازی مسیری است که به واسطه آن مشتریان، محصولات و خدمات یک شرکت را درک و تجربه می کنند.

برندسازی ایجاد تمایزی منحصر بفرد است که برای مشتریان، کارکنان و مدیران سازمان اهمیت زیادی دارد. داشتن یک برند قدرتمند سبب می شود هزینه های یک شرکت به واسطه جلوگیری از سرمایه گذاری های نامناسب و بی هدف به طور کاملا محسوسی کاهش پیدا کنند.

سودآوری به واسطه جذب مشتریانی وفادار به طور چشم گیری افزایش پیدا می کند و از همه مهمتر برند یک شرکت تبدیل به دارایی ناملموس برای سازمان می شود که ارزش آن می تواند بیش از مجموع ارزش تمامی دارایی های فیزیکی آن سازمان باشد.

از جمله­ ی دلایل مهم  برندسازی در نزد سازمان ها، تمایل به رهبر بودن، پیشی گرفتن در صحنه­ ی رقابت و دسترسی کارمندان به بهترین امکانات به منظور دست یابی به مشتریان کم هزینه تر می­ باشد، منظور از مشتریان کم هزینه تر این است که در صورتی که مشتری با برند سازمان آشنا باشد و احساس مناسبی نسبت به آن داشته باشد، سازمان هزینه تبلیغات، زمان و… کمتری برای تبدیل وی به یک مشتری بالقوه یا وفادار متحمل خواهد شد.

ضرورت برندسازی یا برندینگ (Branding)

ضرورت داشتن برند از این روست که با توجه به حرکت جوامع مصرفی به سمت‌ مدگرایی، در اختیار داشتن برند (Brand) یا نام‌های تجاری معتبر یکی از راهکارهای ایجاد تمایز و شخصیت به شمار می رود.

اهمیت برند برای مشتری بواسطه ی دانش مشتری از برند ایجاد می شود، که بواسطه تعدادی از عوامل ناشی می شود، اما شاید دو مورد زیر مهم ترین آنها باشند:

  1. عمق برند؛ یا به عبارتی اولویت ذهنی مشتری در انتخاب برند در میان سایر برند های مشابه، بطور مثال بسیار از افراد پس از شنیدن کلمه نوشابه در ذهنشان بلافاصله Coca Cola تداعی می شود.
  2. گستردگی برند؛ هرچه رابطه مشتری با برند پیچیده تر باشد یا به عبارتی توسط تنوع تعاملات برند در ذهن بیشتر باشد، فرصت ساخت وفاداری بلندمدت بیشتر است. همانند شرکت هایی چون Google , Amazon.

 

طراحی سایت در همدان
سئوی سایت در همدان
بیزینس کوچینگ

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 108 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

طرح کسب و کار یا بیزینس پلن چیست؟

يکشنبه 23 آذر 1399
22:20
علی اعتمادی فر

بیزنس پلن چیست 

حال ببینیم جزئیات و اجزای یک بیزنس پلن چیست؟ یک بیزنس پلن خوب از دستورالعمل‌های عمومی تأیید شده و فرم و محتوای مشخص پیروی می‌کند و به طور کلی سه بخش اصلی برای یک بیزینس پلن وجود دارد:

اولین بخش، مفهوم کسب و کار است که در این قسمت در مورد صنعتی که کسب و کار در آن قرار دارد، ساختار تجاری، محصول یا خدمات خاص و چگونگی برنامه‌ریزی برای موفقیت کسب و کار توضیح داده می‌شود.

دومین بخش، تحلیل بازار هدف است که در اینجا مشتریان بالقوه توصیف و تحلیل می‌شوند که چه کسانی و کجا هستند، چه چیزی باعث می‌شود آنها از محصولات یا خدمات ما خریداری نمایند و … در اینجا همچنین وضعیت رقبا و چگونگی پیروزی در این بازار رقابتی با استناد بر مزایای رقابتی شرکت ما مشخص می‌شود. لازم به توضیح است که برای انجام تحلیل‌ محیط و شرایط داخلی و خارجی کسب و کارمان، تجزیه و تحلیل SWOT ابزار مناسبی خواهد بود.

اجزای بیزنس پلن (Business Plan)

با شکستن این سه بخش به اجزای کوچکتر و تخصصی‌تر، یک طرح توجیهی کسب و کار شامل مؤلفه‌های اصلی زیر خواهد بود:

  • خلاصه مدیریتی (Executive Summary)
  • توصیف شرکت (Company Description)
  • تحلیل بازار (Market Analysis)
  • سازمان و مدیریت (Organization and Management)
  • خط تولید و محصولات (Service or Product Line)
  • بازاریابی و فروش (Marketing and Sales)
  • درخواست تأمین مالی (Funding Request)
  • پیش بینی‌های مالی (Financial Projections)
  • ضمیمه برنامه کسب و کار (Business Plan)

علاوه بر این موارد، یک بیزنس پلن باید دارای یک کاور و جلد مناسب، صفحه عنوان و فهرست مطالب باشد.

ضرورت وجود طرح کسب و کار

اگر برای شما این سؤال مطرح شود که ضرورت داشتن بيزنس پلن چيست و چه کسانی نیاز به بیزنس پلن دارند، باید بگوییم تنها کسی که به این طرح احتیاج ندارد کسی است که به تجارت نمی‌پردازد. در واقع هر فردی که کاری همراه با سرمایه‌گذاری را شروع می‌کند و یا گسترش می‌دهد، منابع قابل توجهی بودجه، انرژی و زمان را برای کسب سود به کار می‌گیرد، باید زمان لازم را برای تهیه طرح کسب و کار خود صرف کند.

نویسنده طرح کسب و کار برای استارتاپ‌ها کارآفرینانی هستند که برای شروع تجارت خود اقدام به نوشتن این طرح کرده‌اند و در حقیقت بسیاری از شرکت های بزرگ امروزی کار خود را بر روی کاغذ در قالب طرحی برای متقاعد کردن سرمایه‌گذاران شروع کرده‌اند. در واقع بیزنس پلن ابزاری ضروری برای شروع یک کسب و کار جدید است و معمولاً بانکها و بنگاه های سرمایه‌گذاری، پیش‌شرط سرمایه‌گذاری را داشتن طرح توجیهی کسب و کار تعیین می‌کنند.

شرکت هایی که سالهاست فعالیت دارند نیز باید بیزنس پلن داشته باشند و به صورت دوره‌ای بازبینی شود تا در صورت دستیابی به اهداف و استراتژی‌های قبلی، نسبت به تحولات جدید، برنامه‌ها و نقشه‌های جدید تبیین شوند تا شرکت همواره در مسیر رشد و توسعه گام بردارد.

بسیاری از شرکت هایی که در میانه راه توسعه خود قرار دارند، گاهی برای کسب بودجه بیشتر برای رشد و پیشرفت به مبالغ بالاتری سرمایه احتیاج دارند، که این موقعیت می‌تواند برای سرمایه‌گذاران جذابتر باشد، پس نیازمند بیزنس پلن خواهند بود.

انواع بیزنس پلن

انتخاب نوع بیزنس پلن مناسب، برای هر کسب و کار بسیار مهم است و بسته به اینکه می‌خواهید از این طرح چه استفاده‌ای نمایید و بازتاب چه ویژگی از کسب و کارتان باشد و مخاطب آن کیست، می‌تواند در اندازه و جزییات محتوایی هر بخش متفاوت باشد. از انواع طرح کسب و کار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طرح کسب و کار ناب
  • طرح کسب و کار استاندارد
  • طرح کسب و کار برای راه اندازی کسب و کار جدید
  • طرح کسب و کار یک صفحه ای
  • طرح امکان سنجی
  • طرح داخلی
  • طرح عملیات و یا برنامه سالانه
  • برنامه رشد یا توسعه
  • طرح استراتژیک

حال که با مفهوم بیزنس پلن چیست آشنا شدید، برای توسعه و رشد هر چه بهتر کسب و کارتان توصیه می کنیم که به صورت ماهیانه به مرور بیزینس پلن خود بپردازید. با انجام این کار می توانید نتایج حاصل از فعالیت های اجرایی ماهانه کسب و کارتان را با روند و شاخص هایی که در بیزینس پلن مستند شده اند، را مقایسه نمایید.


طراحی سایت در همدان
سئوی سایت در همدان
طراحی بیزینس پلن همدان
بیزینس مدل همدان


وبسایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 127 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مشاوره کسب و کار چیست؟

يکشنبه 21 دی 1399
21:47
علی اعتمادی فر

مشاوره کسب و کار چیست و چرا برای کسب و کار شما ضروری است؟

 

مشاوره به معنی دریافت کمک حرفه ای و کسب اطلاعات لازم از افرادی است که صاحب تخصص و دانش در زمینه ی خاص هستند. دریافت اطلاعات و کسب مشاوره در همه ی زمینه می تواند کارساز و کارگشا باشد؛ مسائل پزشکی، درمانی، تحصیلی، علمی، خانوادگی، حقوقی، کسب و کار و غیره مواردی است که دریافت خدمات مشاوره ای می تواند در حل مشکل آن مفید باشد. مشاوره کسب و کار یکی از انواع مشاوره، راهنمایی و دریافت اطلاعات محسوب می شود. اگر نیاز دارید کسب و کار یا استارت آپی راه اندازی کنید، به شما پیشنهاد می دهیم قبل از شروع، از افراد ذی صلاح و صاحبت تخصص، مشاوره و راهنمایی بگیرید.

همیشه شروع سخت و طاقت فرسا ست:

راه اندازی و شروع یک کسب و کار، یکی از چالش هایی است که در پیش روی افراد جامعه امروز به خصوص قشر جوان قرار دارد.

اگر چه رویای داشتن یک کسب و کار موفق و درآمد زا، بسیار وسوسه انگیز و جالب است اما داشتن یک رویا، به تنهایی تضمینی برای موفقیت نیست. راه اندازی استارت آپ و کسب و کاری جدید، جدا سخت و طاقت فرسا است. یک اشتباه کوچک در شروع کسب و کار می تواند شما و سرمایه تان را تا مرز نابودی بکشاند و زحمات شما را به راحتی هدر بدهد.

 

دریافت خدمات مشاوره ای چراغ روشنی را در مسیر پیشرفت کسب و کار فراهم خواهد کرد.

 

همه ی کسب و کار در شروع کار یا میانه راه، به مشکلات و چالش هایی برخورد می کنند که برای رفع آن نیاز به دریافت  مشاوره و راهنمایی دارند. استفاده از خدمات مشاوره ای باعث می شود، بهره وری و موفقیت در کسب و کار شما افزایش یابد.

دریافت خدمات مشاوره ای در شروع کار، باعث می شود، مسیر پیش رو، روشن و قابل پیش بینی باشد و زمانی که شما در مسیر و چالش های پیش رو قرار گرفتید، بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

استفاده از مشاور اجتناب ناپذیر می شود:

انسان در زندگی امروزه نمی تواند در همه ی امور صاحب نظر و تخصص باشد. از آنجا که شرایط زندگی در عصر حاضر به تخصص و مهارت در همه ی زمینه های زندگی نیاز است، بهترین راهکار دریافت مشاوره است. برای رسیدن به موفقیت ، آرامش و پیشگیری از اشتباهات احتمالی، بهترین راه دریافت مشاوره است.

هر کسب و کار و سیستم تجاری از بخش های مختلف و زیر گروه های بسیاری تشکیل شده است. مدیران و افراد رده اول هر کسب و کاری، اگر بخواهند به موفقیت و گسترش در کسب و کار خود دست یابند باید بتوانند در همه ی بخش های ذی ربط، افراد درست و مناسبی را استخدام کنند.

 

خدمات مشاوره ای می تواند موفقیت را برای کسب و کار شما فراهم آورد.

 

بخش مشاوره کسب و کار، یکی از بخش هایی است که حضور فیزیکی آن در هر کسب و کاری مهم و کارآمد است. این بخش می تواند سهم زیادی از مشکلات و موانع کاری شما را از بین ببرد و از مشکلات آتی جلوگیری کند.

زمانی که کسب و کار خود را آغاز کرده اید و به فعالیت در آن حیطه مشغول هستید، به نقطه ای می رسید و یا با موانعی برخورد خواهید کرد که باعث می شود، سرعت شما کند شود یا به طور کامل متوقف شود. اینجاست که لزوم یک مشاور حرفه ای و صاحب نظر می تواند راه گشا و نجات دهنده باشد.

مشاوره کسب و کار، مسیر پیشرفت تجارت را برایتان هموار خواهد کرد:

دریافت مشاوره کسب و کار می تواند مسیر پیشرفت را برای شما هموار کند، چرا که مشاوران به دلیل تجربه و دانشی که در این زمینه دارند، می توانند مسیر را به درستی ببینند. تجارت و موفقیت در فضای کنونی کسب و کار، می تواند شما را با چالش های جدی و غیر قابل حل مواجه کند. اگر می خواهید در مسیر تجارت به موفقیت برسید، باید از مشاوران حاذق کمک بگیرید.

چرا کسب و کار شما به مشاور نیاز دارد؟

سرعت رشد فناوری و تکنولوژی بسیار زیاد است و اگر صاحبان کسب و کار نتوانند خود را با این سرعت تطبیق دهند، به طور حتم با شکست و پسرفت مواجه خواهند شد. وجود یک مشاور با تجربه در زمینه کسب و کار که از بیرون به کسب و کار شما و دنیای تجارت می نگرد، می تواند به شما کمک های اصولی و شایانی دهد. مشاوران کسب و کار می توانند با ارائه راهکار های مفید و ارائه مشاوره در زمینه فناوری و تکنولوژی، کسب و کار شما را همگام با تکنولوژی پیش خواهد برد.

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، شرایط امروز کسب و کار بسیار خطرناک و دارای ریسک بالاست. اگر نتوانید به درستی از بازار و رقبا پیشی بگیرید، پروسه پیشرفت شما با شکست مواجه خواهد شد.

 

خدمات مشاوره ای می تواند موفقیت را برای کسب و کار شما فراهم آورد.

 

ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید بدون استفاده از راهنما و مشاور کسب و کار هم، به موفقیت برسید، اما ریسک بسیار بالایی را متوجه کسب و کار خود خواهید کرد. اما استفاده از راهنمایی و اطلاعات فرد حرفه ای، که از خارج به کسب و کار شما نظاره می کند، به طور حتم موفقیت بیشتری را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

کارشناسان و متخصصین مشاوره کسب و کار، با استفاده از دانش و اطلاعاتی که از تجارت و بازار دارند و همچنین تجربیاتی که در سال های متمادی کسب کرده اند، قطعا می توانند راهنمایان خوب و مناسبی برای کسب و کار شما باشند.

مشاوره کسب و کار در چه مواردی می تواند به شما راهنمایی دهد؟

مشاوره کسب و کار و تجارت در زمینه های زیر می تواند به شما راهنمایی ارائه دهد:

  • چگونه و با استفاده از چه راهکار هایی می توانید از رقبا پیشی بگیرید.
  • چه استراتژی هایی می تواند سهم بازار را به نفع کسب و کار شما افزایش دهد؟
  • ارائه راهکارهایی که می تواند به وفادار سازی مشتری بینجامد.
  • چگونه می توان، اعتبار برند خود را افزایش دهید.
  • چگونه و با چه روش هایی می توان بازاریابی کرد؟
  • چه مکان هایی برای تبلیغات مناسب است و چه میزان تبلیغات برای کسب و کار مفید است؟
  • ارائه برنامه های مفید برای جلوگیری از کاهش هزینه های اولیه.
  • دریافت راهنمایی و راهکار هایی که به افزایش درآمد می انجامد.
  • دریافت راهنمایی و مشاوره درباره ی مدیریت شبکه های اجتماعی و بازاریابی دیجیتال.
  • گسترش خدمات به مشتریان، در صورتی که نیاز به افزایش نیرو و درآمد نباشد.
  • و موارد دیگر که قطعا برای کسب و کار شما سودمند خواهد بود…

 

خدمات مشاوره ای می تواند موفقیت را برای کسب و کار شما فراهم آورد.

 

چرا یک کسب و کار به خدمات مشاوره ای نیاز دارد؟

  • یکی از دلایل که اثبات می کند کسب و کار ها به مشاوره نیاز دارند، این است که همه ی افراد، دانش و توانایی انجام همه ی کار ها را ندارند. بنابراین اگر می خواهید در کسب و کار خود، به موفقیت و رشد کافی برسید، بهتر است از خدمات مشاوره ای بهره بگیرید.
  • دلیل دوم ضرورت استفاده از خدمات مشاوره ای در کسب و کار، پیدا کردن و شناسایی مشکلات است. مشاورین کسب و کار، به دلیل مهارت و تجربه ای که دارند ، می توانند به سهولت مشکلات به وجود آمده در کسب و کار را شناسایی کرده و ریشه آن را پیدا کنند. ریشه یابی درست موانع، باعث می شود مشکلات به درستی حل و فصل شوند.
  • مشاورین کسب و کار، روند پیشرفت تجاری رو تسریع می کنند. این افراد، به دلیل داشتن تجربیات فراوان که در کار و حرفه خود دارند، راه های رسیدن به موفقیت و پیشرفت را در مسیر کارکنان قرار خواهند داد و ازین طریق با هزینه کمتر و زمان سریع تر، می توانید به موفقیت برسید.
  • یکی از مزایا و نیازهایی که باعث می شود، حضور کارشناس و مشاور در کسب و کار الزامی باشد، این است که مشاوران، پرسنل و کارمندان را آموزش می دهند. آموزش کارمندان و پرسنل، می تواند آنان را با مهارت هایی که برای پیشرفت و موفقیت نیاز دارند، آشنا کند.
  • یک مشاور خوب در زمینه کسب و کار می تواند شادابی و سرزندگی را به کسب و کار و سیستم تجاری شرکت شما بازگرداند.
  • ارائه ایده های نو و خلاقانه و روش های خروج از مشکلات، مسائلی است که در مسیر کسب و کار، شما را به موفقیت بیشتر سوق می دهد.
  • وجود کارمندان و پرسنلی که کارآمد نباشد، آفتی است که می تواند سیستم تجاری را با شکست مواجه کند. مشاورین کسب و کار با حذف کارمندانی که بازده کافی و مطلوب برای کسب و کار ندارند، می توانند به رشد کسب و کار کمک کنند.
  • مشاورین کسب و کار، در شروع استارت آپ و کسب و کار، می توانند ایده های خلاقانه ای به شما ارائه دهند، که قطعا در مسیر رشد و موفقیت کسب و کار شما مفید خواهد بود.

دریافت مشاوره به معنی روشنایی مسیر پیشرو ست.

  • حضور یک مشاور خوب و کار بلد در کسب و کار شما، می تواند به کارمندان انگیزه بیشتری دهد. زمانی که مشاور در سیستم تجاری خود داشته باشید، حضور او نقطه قوت و اتکاء، برای کارمندان خواهد بود؛ چرا که آن ها این دلگرمی را دارند که هر زمان با مشکل یا چالشی درگیر شدند، بتوانند از مشاوران کمک دریافت نمایند.
  • وجود مکان مناسب برای برپایی کسب و کار از مواردی است که نمی توان اهمیت آن را نادیده گرفت. یکی از موارد مهمی که مشاوران کسب و کار می توانند به استارت آپ ها کمک کنند، ارائه مشاوره در حیطه مکان و فضای محیط کاری است. زمانی که قصد راه اندازی و برپایی یک دفتر کاری را دارید، بهتر است از یکی مشاور کسب و کار کمک بگیرید، تا او بتواند شغل شما را با موقعیت جغرافیایی و مکان آن، تطبیق دهد.
  • دریافت مشاوره کسب و کار به شما کمک خواهد کرد که از طرق قانونی و درست به هدف خود برسید و به طور سهوی دچار اشتباهاتی نشوید که برایتان منع قانونی داشته باشد.
  • مشاورین کسب و کار، شما را با سیستم پرداخت مالیات و عوارض دولتی آشنا خواهند کرد و به شما راهنمایی های لازم را در این زمینه ارائه خواهند داد.
  • مشاورین کسب و کار در استخدام نیروی متعهد و کار بلد می توانند شما را راهنمایی کرده و در این زمینه به شما مشاوره دهند.
  • یکی از موارد مهمی که در استخدام نیروی کار در کسب و کار خود باید مد نظر قرار دهید، بستن قرارداد درست و دقیق با کارمندان است. وجود یک مشاور کسب و کار می تواند در زمان تنظیم و عقد قرارداد به شما کمک های اصولی و مهم ارائه دهند تا کسب و کارتان در آینده، کمتر با چالش مواجه شود.

 

هر کسب و کاری در مسیر رشد خود با چالش های بسیاری مواجه خواهد شد.

 

در انتها قابل ذکر است که آکادمی مهراز در این محتوا سعی کرده است شما را به لزوم داشتن مشاوره یا تیم مشاوره در کسب و کارتان، آشنا سازد. پیشنهاد ما به شما این است که به جای استخدام کارمندان بیشتر و تمام وقت، حتما یک مشاور کسب و کار یا اقتصادی در شرکت خود استخدام کنید.

شاید تصور کنید که هزینه استخدام یک مشاور کسب و کار، ممکن بیشتر از کارمندان معمولی باشد، اما این نکته را در نظر بگیرید که این افراد به دلیل مهارت و تجربه ای که دارند، کمک زیادی به سودآوری و موفقیت کسب و کار شما خواهند کرد.

دلیل بعدی این است که مشکلات موجود در کسب و کار، فقط توسط کارشناسان و افراد خبره در این حوزه، قابل شناسایی است. بنابراین برای جلوگیری از بروز مشکلات لزوم استخدام یک مشاور کسب و کار ضروری است.

دریافت مشاوره و کسب اطلاعات از افراد متخصص، می تواند از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کرده و به شما کمک کند که از خطراتی که تهدیدی برای موفقیت شماست، پیشگیری کنید.

مشاوره به معنی دریافت کمک حرفه ای از افراد متخصص است.

 

 

 

باشگاه مشاوره کسب و کار د رهمدان

آموزش اقتصاد رفتاری در همدان

طراحی سایت در همدان

 

 

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 131 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آکادمی مهراز است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|