تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
آکادمی مهراز

فن بیان چیست؟

سه شنبه 25 آذر 1399
22:28
علی اعتمادی فر

فن بیان چیست؟

فن بیان چیست؟ قطعاً ضروری است در این وبسایت به عنوان یک موضوع مهم، مفهوم و معنی فن بیان یا «Speaking Skills» را  به صورت دقیق و مشخص بیان کنیم.

 

تعریف فن بیان

فن بیان در حقیقت همان توان سخن‌گفتن (در هر شرایط و زمان) است.

زمانی که صحبت از فن بیان به میان می‌آید، جدا از این که شما چه کسی هستید؟ چه کاری دارید؟ با چه کسی صحبت می‌کنید و....

فقط کافیست که از زبان خود استفاده کنید، شما نیاز بهه فن بیان دارید. (مشاهده همه نوشته‌های وبسایت در مورد: فن بیان  )

اگر می‌خواهید با دوستان خود ارتباط خوبی برقرار کنید، روابط عمومی خوبی داشته باشید، منظور خود را به خوبی به مخاطبانتان منتقل کنید

و همچنین کاری کنید که بقیه از همنشینی و صحبت با شما لذت ببرند باید «فن بیان» خوبی داشته‌باشید.

برای یادگیری فن بیان باید، قدرت کلامی خود را افزایش دهید و از تکنیک‌ها و تمرین‌های عمومی استفاده کنید، بدانید با چه کسی چطور صحبت کنید و با هنر خود کاری کنید که هر کسی از صحبت با شما لذت ببرد و اهداف خود را به گونه‌ای پیش ببرید آن‌طور که می‌خواهید.

باید دقت کنید که اگر کسی از فن بیان خوبی برخوردار است، لزوماً نه گوینده خوبی است، نه سخنران خوبی و نه مذاکره کننده خوب! بلکه کسی که فن بیان خوبی دارد پیش‌زمینه این را دارد که یک سخنران، مذاکره کننده و مدرس فوق‌العاده باشد!

کاربردهای فن بیان

فن بیان آنقدر گسترده‌است که ما تنها در ادامه به برخی از کاربردهای آن اشاره می‌کنیم.

1.سخنرانی و صحبت در جمع
2.گویندگی و مجری‌گری
3.مشاوران و روان‌شناسان
4.وکیل‌ها برای دفاع ارائه دلایل (و البته قاضی)
5.در هنگام مصاحبه یا معرفی خود در برنامه‌های مختلف
6.در جلسات مصاحبه استخدام و....
7.هنگام انجام کارهای روزمره و صحبت کردن با دوستان
8.استفاده از آن برای گرفتن حق خود
9.بیان احساسات خود به طور صحیح در زندگی مشترک
100.و....



طراحی سایت همدان
بیزینس کوچینگ همدان
آموزش فن بیان همدان


سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

دلیل و اهمیت داشتن فن بیان چیست؟

چهارشنبه 26 آذر 1399
21:59
علی اعتمادی فر

چرا فن بیان اهمیت دارد؟

فرقی نمی کند که دانشجو باشیم یا فارغ التحصیل، شاغل یا خانه دار، معلم و استاد یا شاگرد، کارمند یا رئیس در هر جایگاهی که باشید و هر شغل و موقعیتی که داشته باشیم بی نیاز از خوب و پسندیده صحبت کردن نیستیم.

افرادی که فن بیان خوبی دارند، از این موضوع به نحو احسن استفاده کرده و قادرند به راحتی روی دیگران تاثیر مثبت گذاشته و در خانواده و جامعه به عنوان افراد جذاب، قابل احترام و موثر شناخته شوند.

در زندگی روزانه و در برقراری ارتباط با دیگران اولین نگرش و برداشت از انسان مربوط به سخن گفتن و نحوه گفتار است و محتوای صحبت و حرف ها شخصیت و نگرش انسان را مشخص می کند. یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت و موفقیت افراد اجتماعی موفق و آن هایی که به نحو تحسین برانگیزی ارتباط برقرار می کنند، شیوه صحبت کردن و فن بیانشان است.

مجهز بودن به فن بیان خوب و به کارگیری درست این مهارت مهم، ما را قادر می سازد نظرات خود را به راحتی بیان کرده و از حق خود دفاع نماییم، نه این که شخصی باشیم که بدون چون و چرا به سادگی هر سخن و عقیده ای را بپذیریم و تحت تاثیر دیگران باشیم. در واقع با داشتن فن بیان قدرتمند، مهارت نه گفتن را هم به خوبی دارا هستیم. (اگر می‌خواهید این مهارت را در وجود خود تقویت کنید، پیشنهاد می‌کنم حتماً سری هم به مقاله قدرت نه گفتن بزنید.)

فن بیان، مهارتی ضروری

فن بیان موثر بر نحوه استدلال کردن و تفکر انتقادی ما تاثیر به سزایی گذاشته و از این طریق راحت تر می توانیم نظرات مخالف خود را بیان کرده و دیگران را متقاعد کنیم که به حرف و عقیده ما احترام بگذارند. با مجهز شدن به فن بیان خوب می توانیم افکار و عقاید خود را با بیانی واضح و روشن با دیگران به اشتراک گذاشته و از آن ها دفاع کنیم و در صورت لزوم افراد را با خود همراه کنیم. در حقیقت فن بیان خوب مانند جرقه ای است که ما را به حرکت وادار کرده و می تواند سکوی پرتاب ما باشد.

فن بیان خوب مهارتی لازم و ضروری بوده که کاربرد آن نه فقط محدود به تعاملات اجتماعی و کسب موفقیت های حرفه ای و کاری بوده بلکه مهم ترین و اصلی ترین کارکرد آن در خانواده است. این که ما یاد بگیریم در ابتدا با خود و پدر و مادر و یا فرزندان و خانواده خود درست حرف بزنیم و منظورمان را به درستی بیان کنیم، از اصول شکل گیری هر گونه ارتباطی به شمار می رود. مهارتی که متاسفانه از دوران تحصیل و مدرسه کمتر به آن بها داده شده. ما در این مقاله می‌خواهیم به اهمیت فن بیان در قسمت های مختلف زندگی بپردازیم و ببینیم این مهارت فوق العاده مهم در چه موقعیت هایی کاربرد دارد و می‌تواند به ما کمک کند.

اهمیت فن بیان در کسب جایگاه شغلی

احتمالاً شما هم در جایی که مشغول کار هستید اهمیت این موضوع را متوجه شدید که افرادی که از فن بیان و سخنوری بالایی برخوردار هستند، به نسبت کسانی که توانایی کمتری در این مهارت دارند توانسته اند جایگاه های شغلی بالاتری کسب بکنند و از مزایای بهتری نسبت به دیگران برخوردار باشند. می‌بینید؟ حتی برای کسب جایگه شغلی بهتر هم نیاز به فن بیان قدرتمند دارید!

اهمیت فن بیان در موفقیت های مربوط به کسب و کار

تنها داشتن یک محصول با کیفیت و خوب، تضمین کافی برای موفقیت در کسب و کار نیست. شما باید بتوانید به بهترین نحو محصولتان را معرفی کنید و از آن در بازار رقابتی دفاع کنید.

از مدیران کسب و کار انتظار می رود با اعتماد به نفس کامل با کارکنان، مشتریان، شرکای تجاری، سرمایه گذاران و مردم صحبت کنند. ممکن است به دست آوردن میلیاردها تومان تنها به فن بیان درست صاحبان کسب و کار بستگی داشته باشد. پیشنهاد می‌کنم تگر مدیر هستید و می‌خواهید فن بیان قدرتمندی داشته باشید، حتماً سری هم به مقاله فن بیان مدیران بزنید و 10 تکنیک فوق العاده ای را که در آن برای تقویت این مهارت گفته شده مطالعه کنید و از آن ها به بهترین شکل ممکن استفاده کنید.

اهمیت فن بیان در فروش

موضوع سخنرانی و فن بیان در فروش بسیار موضوع گسترده و با اهمیتی است و به نوعی می شود گفت فروشنده موفق فروشنده ای است که بتواند خیلی خوب محصولاتش را به دیگران معرفی کند. از آن جایی که فروشندگان با افراد مختلفی برخورد دارند، باید تکنیک های خوب صحبت کردن و مشتری مداری را به خوبی بلد باشند و بتوانند با همه ارتباط مناسبی برقرار کنند.

اما اگر فروشنده هستید و می‌خواهید این مهارت را در وجود خود افزایش دهید، اصلاً نگران نباشید. چرا که ما مقاله ای با عنوان فن بیان در فروش برایتان نوشته ایم و با 15 تکنیک فوق العاده ای که در آن مطرح کردیم، می‌توانید به خوبی بهترین تکنیک های فن بیان در فروش را آموزش ببینید. پس حتماً برای تقویت این مهارت آن مقاله را هم مطالعه کنید.



آموزش فن بیان همدان

طراحی سایت همدان


سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 130 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

بهترین کتاب های فن بیان و سخنوری

پنجشنبه 27 آذر 1399
21:42
علی اعتمادی فر

1. فن بیان را قورت بده!

فن بیان را قورت بده به قلم مجتبی مصطفایی، مدرس فن بیان و مدیر مجموعه گام برتر، یکی از کامل ترین و بهترین کتاب ها برای تقویت این مهارت در وجود ماست که اگر شما حتی هیچ نکته ای از فن بیان ندانید و هوش کلامی بسیار پایینی هم داشته باشید، می‌توانید با مطالعه و عمل به تکنیک های بیان شده در این کتاب، فن بیان خود را به طور حیرت انگیزی افزایش دهید.

این کتاب از اهمیت فن بیان گرفته تا زبان بدن و تکنیک های جذاب صحبت کردن برای شما صحبت کرده و خلاصه هر چیزی که باید از فن بیان و نکات مربوط به آن بدانید را برای شما بیان کرده است. مطالب و بخش های این کتاب 12 فصلی عبارتند از:

  1. اهمیت فن بیان
  2. ترس از سخنرانی
  3. افزایش اعتماد به نفس در صحبت کردن
  4. روش های صحبت کردن جذاب
  5. اصول متقاعد سازی
  6. تکنیک های حاضر جوابی
  7. صداسازی
  8. بداهه گویی
  9. داستان گویی جذاب
  10. هنر طنز گویی
  11. قدرت کلمات
  12. زبان بدن

2. حرف بزن تا برنده شوی

فکر می‌کنم معروف ترین کتاب آموزش فن بیان ، همین کتاب برایان تریسی است. کتابی که با عنوان قدرت بیان هم شناخته می‌شود و با توجه به گفته های برایان تریسی می‌تواند فن بیان و سخنرانی شما را تا حد زیادی تقویت کند.

تریسی این کتاب را در 12 فصل به نگارش درآورده که اگر گام به گام با تکنیک ها و تمرین هایی که معرفی کرده پیش بروید، قطعاً به همان نتایجی که می‌خواهید دست خواهید یافت.

شما پس از مطالعه این کتاب علاوه بر این که طرز صحبت کردنتان به شدت تغییر خواهد کرد، تکنیک هایی یاد خواهید گرفت که بتوانید با استفاده از آن ها روی ذهن دیگران هم تأثیر بگذارید و در واقع به خوبی متقاعدشان کنید.

در ادامه برخی از مهم ترین سرفصل های آن را به شما معرفی خواهیم کرد.

    • در صحبت های خود مدام از پیروزی صحبت کنید
  • 3 اصل مهم متقاعد سازی
  • روش های برنامه ریزی و آمادگی برای صحبت کردن
  • فرمول PREP در سخنرانی
  • راه های تقویت اعتماد به نفس در سخنرانی
  • چگونه با صحبت های خود روی دیگران تأثیر بگذاریم؟
  • چگونه سخنرانی خود را با قدرت آغاز کنیم؟
  • با هر فردی چگونه متناسب با خودش صحبت کنیم؟
  • روش های تحت تأثیر قرار دادن مخاطبان
  • آموزش سخنرانی به صورت دقیق
  • تکنیک های قدرتمند کردن صدای خود
  • مهم ترین ویژگی های سخنرانان حرفه ای
  • چطور سخنرانی خود را به بهترین شکل ممکن به پایان برسانیم؟

شک نکنید اگر بتوانید به تمامی این نکات به طور دقیق مسلط شوید و سایر نکات مهم این کتاب را هم یاد بگیرید، قطعاً می‌توانید هم فن بیان قدرتمندی داشته باشید و هم سخنرانی های فوق العاده ای انجام دهید.

3. آیین سخنرانی

دیل کارنگی، یکی از برجسته ترین و بهترین نویسنده های قرن بیستم است که با کتاب های فوق العاده و پرفروشی که نوشته است، توانسته زندگی بسیاری از افراد را تغییر دهد و آن ها را به مسیر موفقیت برساند.

کارنگی که آیین سخنرانی را در سال 1955 به نگارش درآورده، در این کتاب علاوه بر تکنیک هایی که برای تقویت فن بیان و سخنرانی مطرح کرده، مثال ها و نکاتی را هم از بزرگ ترین و مشهور ترین افراد و سخنرانان زمان خود نوشته که هر کدام از آن ها می‌توانند کمک بسیار بزرگی در سبک زندگی و البته صحبت کردن های افراد بکنند.

از دیگر نکات قابل توجه و جذاب این کتاب این است که تقریباً پس از هر مطلبی که آموزش داده شده، کارنگی مثال های متعددی بیان کرده تا آن مطلب را به صورت کامل و دقیق در ذهن مخاطب جا بیندازد.

محتوای آیین سخنرانی هم تقریباً مانند دیگر کتاب فن بیان او یعنی قدرت بیان می‌باشد اما نوع گفتار و گویش آن کاملاً متفاوت است. در ادامه با کتاب قدرت بیان بیشتر آشنا خواهید شد.


طراحی سایت در همدان
آموزش فن بیان در همدان
بیزینس پلن همدان


سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 98 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

اقتصاد رفتاری چیست؟

جمعه 28 آذر 1399
21:24
علی اعتمادی فر

به آخرین خرید خود فکر کنید. شاید خرید شما یک لپ تاپ بوده باشد. ممکن است تصمیم گرفته باشید با انتخاب یک برند معروف تصمیم‌گیری خود را ساده کنید یا شاید برای سفارش خود از وب سایت سازنده نیز بازدید کرده باشید.

اما روند تصمیم‌گیری در اینجا متوقف نمی‌شود، زیرا شما اکنون باید مدل خود را با انتخاب ویژگی‌های مختلف محصول (سرعت پردازش، ظرفیت هارد دیسک، اندازه صفحه و غیره) شخصی سازی کنید و هنوز مطمئن نیستید که واقعا به کدام ویژگی نیاز دارید.

در این مرحله، بیشتر تولیدکنندگانِ فناوری یک مدل پایه (یا پیش فرض) را با گزینه‌هایی نشان می‌دهند که با توجه به تنظیمات خریدار قابل تغییر است. زمانی که گزینه‌های محصول مناسب را به خریداران ارائه می‌دهید و بر خریدهای نهایی تأثیر می‌گذارید، تعدادی از مفاهیم نظریه‌های اقتصادی رفتاری ( Behavioral Economics) را رعایت کرده‌اید.

اقتصاد رفتاری چیست؟

اقتصاد رفتاری مطالعه روانشناسی مربوط به فرایندهای تصمیم‌گیری اقتصادی مشتریان و سازمان‌هاست. اقتصاد رفتاری اغلب با اقتصاد هنجاری نیز مرتبط است.

در یک دنیای ایده‌آل، مردم همیشه تصمیمات بهینه می‌گیرند تا بیشترین سود و رضایت برای آنها فراهم شود. در اقتصاد، تئوری انتخاب عقلانی بیان می‌دارد که وقتی در شرایط کمبود، گزینه‌های مختلفی به انسان‌ها ارائه می‌شود، آنها گزینه‌ای را انتخاب خواهد کرد که رضایت فردی را به حداکثر برساند.

این نظریه فرض می‌کند که افراد، با توجه به ترجیحات و محدودیت‌های خود، قادر به تصمیم‌گیری منطقی هستند اما با اندازه‌گیری موثر هزینه‌ها و مزایای هر گزینه‌ای که در دسترس آنها باشد. تصمیم نهایی گرفته شده بهترین انتخاب برای فرد خواهد بود.

فرد منطقی دارای کنترل خویشتن است و تحت تأثیر احساسات و عوامل بیرونی قرار نمی‌گیرد و از این رو می‌داند چه چیزی برای خودش بهتر است. با این حال اقتصاد رفتاری توضیح می‌دهد که انسان در بیشتر مواقع منطقی نیست و توانایی تصمیم‌گیری خوب را ندارد.

دو اصل مهم: روانشناسی و اقتصاد

اقتصاد رفتاری از روانشناسی و اقتصاد به طور همزمان استفاده می‌کند تا کشف کند که چرا مردم گاهی اوقات تصمیمات غیرمنطقی می‌گیرند. چرا و چگونه رفتار آنها از پیش بینی مدل‌های اقتصادی پیروی نمی‌کند. تصمیماتی از قبیل هزینه پرداخت یک فنجان قهوه، اخذ تحصیلات تکمیلی، پیگیری سبک زندگی سالم، میزان کمک به بازنشستگان و غیره انواع تصمیماتی است که اکثر مردم در برخی از مراحل زندگی خود می‌گیرند.

اقتصاد رفتاری در تلاش است تا توضیح دهد که چرا فردی تصمیم گرفت به جای انتخاب B به دنبال انتخاب A باشد.

انتخاب منطقی

اشاره کردیم که در یک دنیای ایده آل، پیش فرض‌ها ، قاب‌ها و لنگرهای قیمت هیچ تأثیری در انتخاب‌های مصرف کننده ندارند. تصمیمات ما نتیجه سنجش دقیق هزینه‌ها و منافع و آگاهی از تنظیمات موجود است. ما همیشه تصمیمات بهینه می‌گیریم. و نکته اینجاست که ما در دنیای ایده‌آل زندگی نمی‌کنیم.

در کتاب رویکرد اقتصادی به رفتار انسان (۱۹۷۶)، اقتصاددان گری اس. بِکر به طور مشهور تعدادی از ایده‌ها را که به عنوان ستون‌های تئوری یا به اصطلاح ” انتخاب منطقی” شناخته می‌شوند، بیان کرد. این تئوری فرض می‌کند که انسان ترجیحات پایدار دارد و رفتاری با حداکثر نتایج مطلوب را انجام می‌دهند.

اما…

از آنجا که انسان‌ها موجوداتی احساسی هستند و به راحتی حواسشان پرت می‌شود، تصمیماتی می‌گیرند که به نفع شخصی آنها نیست. به عنوان مثال، طبق نظریه انتخاب منطقی، اگر چارلز بخواهد لاغر شود و به اطلاعات مربوط به تعداد کالری موجود در هر محصول خوراکی آگاه باشد، فقط محصولات غذایی با حداقل کالری را انتخاب خواهد کرد.

اقتصاد رفتاری اظهار می‌دارد که حتی اگر چارلز بخواهد لاغر شود و تصمیمش را برای خوردن غذای سالم ادامه دهد، رفتار نهایی او منوط به تعصب شناختی، احساسات و تأثیرات اجتماعی خواهد بود. اگر یک تبلیغ تلویزیونی یک برند بستنی را با قیمت جذاب تبلیغ ‌کرده و اعلام ‌کند که همه انسان‌ها برای عملکرد موثر به ۲۰۰۰ کالری در روز نیاز دارند، تصویر بستنی، قیمت و آمارِ ظاهرا معتبر آن تبلیغ ممکن است چارلز را به وسوسه انداخته و از مسیر کاهش وزن منحرف کند. این مهم عدم کنترل فرد را نشان می‌دهد.

تصمیمات غیر منطقی: نمونه‌هائی از روانشناسی قیمت

انتخاب‌های بی حد و حصر منطقی، که به دلیل محدودیت‌هایی در فرآیندهای تفکر ما بوجود آمده است (به ویژه مواردی که ما به عنوان مصرف کننده انجام می‌دهیم) در کتاب علمی مشهور دان آریلی با نام ” قابل پیش‌بینی غیر منطقی” به خوبی نشان داده شده‌اند.

بخش خوبی از تحقیقاتی که وی درباره آن بحث می‌کند شامل قیمت و درک ارزش است. او طی یک مطالعه از شرکت کنندگان سوالاتی کرد که آیا آنها محصولی (به عنوان مثال صفحه کلید بی سیم) را با مبلغ دلاری که برابر با دو رقم آخر شماره تأمین اجتماعی آنها در ایالات متحده است، خریداری خواهند کرد. سپس از آنها در مورد حداکثر هزینه‌ای که مایل به پرداخت آن هستند پرسیده شد.

این آزمایش مبحثی به نام لنگر انداختن را نشان می‌دهد، فرایندی که به موجب آن یک مقدار عددی، یک نقطه مرجع غیرآگاهانه را فراهم می‌کند که بر درک ارزش تصمیمات غیرمنطقی افراد تأثیر می‌گذارد.

قیمت صفر

آریلی همچنین مفهوم تأثیر قیمت صفر را نیز معرفی می‌کند، یعنی وقتی کالایی به عنوان “رایگان” تبلیغ می‌شود، مصرف کنندگان آن را ذاتا دارای ارزش بیشتری می‌دانند. شکلات رایگان نسبت به شکلات ۰٫۱۴ دلار یا نسبت به شکلات ۰٫۰۱ دلار در مقایسه با شکلات ۰٫۱۵ دلار از جذابیت بیشتری برخوردار است.

برای یک تصمیم‌گیرنده‌ی اقتصادی، اختلاف قیمت ۱۴ سنت باید همیشه همان تغییر انگیزه را برای انتخاب محصول ایجاد کند. آگاهیم که قیمت گذاری محصول اغلب به عنوان شاخص کیفیت در نظر گرفته می‌شود.

برنامه‌ای کاربردی

یکی از کاربردهای اقتصاد رفتاری، استفاده از قوانین میانبر یا ذهنی برای تصمیم‌گیری سریع است. تئوری بازی رفتاری، می‌تواند در اقتصاد رفتاری نیز اعمال شود زیرا تئوری بازی آزمایشاتی را انجام می‌دهد و تصمیمات مردم را برای انتخاب غیر منطقی تجزیه و تحلیل می‌کند.

آموزش فن بیان در همدان
آموزش اقتصاد رفتاری در همدان
طراحی سایت در همدان


سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 110 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

معرفی کتاب در زمینه اقتصاد رفتاری

شنبه 29 آذر 1399
21:36
علی اعتمادی فر

 

کتاب اقتصاد رفتاری

  • نویسنده : موریس آلتمن
  • مترجم : محسن رنانی ، مرضیه احمدی ، میرهادی حسینی‌کندلجی

 

نقد و بررسی کتاب اقتصاد رفتاری

رﺷﺘﻪ‌ی اﻗﺘﺼﺎد رﻓﺘﺎری علمی ست که به ما کمک می‌کند تا در تصمیم‌گیری‌های مالی خود بهتر عمل کنیم. به بیان ساده اقتصاد رفتاری، روانشناسی اقتصادی است که ﺑﺴﯿﺎری از ﻋﻮاﻣﻞ ﺟﺰﺋﯽ و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻧﻪ ﭼﻨﺪان ﺟﺰﺋﯽ را ﮐﻪ ﺑﻪ انتخاب‌های ﻣﺎﻟﯽ و ﺧﺮﯾﺪ ﮐﻤﮏ می‌کنند، ﺑﺮرﺳﯽ می‌کند. کتاب اقتصاد رفتاری به خواننده کمک می‌کند تا با تصمیم‌گیری‌های درست در بازار مالی، سبک زندگی خود را بهبود ببخشد.

درباره کتاب اقتصاد رفتاری

کتاب اقتصاد رفتاری نوشته‌ی موریس آلتمن است که در سال 2012 در مجموعه کتاب‌های دامیز منتشر شد. این کتاب به تاثیر جنبه‌های روان‌شناختی بر اقتصاد و امور مالی می‌پردازد. نویسنده در این کتاب به زبانی ساده و قابل فهم توضیح می‌دهد که عوامل روان‌شناختی و اجتماعی چطور می‌توانند بر تصمیم‌گیری‌های روزانه و انتخاب‌های مالی تاثیر بگذارند. به عنوان مثال عواملی مثل الگوهای غریزی، فشارهای اجتماعی و قالب‌بندی‌های ذهنی از موارد مورد بحث در این کتاب هستند.

ﮐﺘﺎب اﻗﺘﺼﺎد رﻓﺘﺎری به شکلی نوین، مختصر و کاربردی گستره‌ی وسیعی از مسائل اقتصادی را به خواننده ارائه می‌کند و مخاطب ضمن آشنایی با نظریه‌های اقتصاد رفتاری، تفاوت آن با اقتصاد متعارف را نیز خواهد شناخت. در این کتاب مباحثی از جمله چرخه‌ی کسب و کار، حباب دارایی‌ها، پس‌انداز، سرمایه، رفتار اخلاقی، انصاف، نحوه‌ی شکل‌گیری انتخاب‌ها، پیامدهای اقتصادی، حسابگری پرهیزکارانه در تصمیم‌گیری، اطمینان، پول‌دوستی، مقام و ... بیان می‌شود. همچنین ﺑﺮ اﺳﺎس مثال‌های روان‌شناسی و جامعه‌شناسی ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ دﻧﯿﺎی واﻗﻌﯽ، نویسنده ﺑﯿﻨﺸﯽ را به مخاطب خود اراﺋﻪ می‌دهد ﮐﻪ در نهایت به او کمک می‌کند تا به عنوان یک سرمایه‌گذار از ارﺗﮑﺎب اﺷﺘﺒﺎﻫﺎت ﺗﮑﺎﻧﺸﯽ پیشگیری کند. همچنین شرکت‌ها از این بینش در درک سازوکارهای ﻧﻬﻔﺘﻪ بهره‌مند می‌شوند و افراد در انتخاب‌های ﻓﺮدی خود و دولت‌ها و شرکت‌های ﻏﯿﺮاﻧﺘﻔﺎﻋﯽ در ﺗﺼﻤﯿمات ﻋﻤﻮﻣﯽ می‌توانند عملکرد درخشان و فوق‌العاده‌ای داشته باشند.

ﮐﺘﺎب اﻗﺘﺼﺎد رﻓﺘﺎری را محسن رنانی به همراه همکاران خود ترجمه کرده‌ است و انتشارات آوند دانش این کتاب را در سال 1397 منتشر کرده است. خرید و دانلود این کتاب از سایت و اپلیکیشن فیدیبو امکان‌پذیر است.

 

کتاب اقتصاد رفتاری مناسب چه کسانی است؟

کتاب اقتصاد رفتاری راهنما و منبعی مطمئن و قابل‌اعتماد برای افرادی است که می‌خواهند به درک درستی از چگونه رفتار کردن در جهان واقعی برسند. همچنین اگر شما جزو افرادی هستید که به اقتصاد و وقایع اقتصادی علاقه دارید و می‌خواهید درباره‌ی کارکرد اقتصاد و مسائل اقتصادی بیشتر بدانید، این کتاب برای شما مناسب است.

فارغ‌التحصیلان رشته‌ی اقتصاد، دانش جویان این رشته و افرادی که می‌خواهند در آینده در دانشگاه اقتصاد را به عنوان حوزه‌ی تخصصی خود انتخاب کنند می‌توانند با تورق این کتاب آگاهی و اطلاعات بیشتری کسب کنند.

همچنین تاجران، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و متصدیان سیاست عمومی می‌توانند برای اتخاذ تصمیمات هوشمندانه و استفاده از ابزارهای اقتصادی از این کتاب کمک بگیرند.
 

مروری بر فصل‌های کتاب اقتصاد رفتاری


بخش ۱: معرفی اقتصاد رفتاری: علم انتخاب‌های دنیای واقعی

فصل 1: اقتصاد رفتاری

فصل ۲: تحقق فرضیات

فصل 3: اقتصاد عصب‌شناختی: کاوش مغز برای تحلیل اقتصادی

فصل ۴: چرا انگیزه‌ها و بازارها مهم‌اند، اما پول همه‌چیز نیست

بخش ۲: درک انتخاب

فصل ۵: بررسی محدودیت‌های انتخاب آزاد

فصل ۶: شیوه‌های اکتشافی ساده و سریع و تصمیم‌گیری در دنیای واقعی

فصل ۷: تأثير چارچوب‌بندی انتخاب‌ها بر تصمیم‌گیری

فصل ۸: تأثیر هنجارها، همتایان، گذشته و فرهنگ بر انتخاب

فصل ۹: چرایی اهمیت کودکان، جنسیت و سن در تحلیل‌های اقتصادی

بخش ۳: رشد کیک اقتصادی: اهمیت اقتصادی اخلاق، بهروزی و فرهنگ

فصل 10: چرا افراد باهوش مالیات می‌پردازند، بازیافت می‌کنند و حتی قانون‌شکنی می‌کنند

فصل ۱۱: عرضه‌ی نیروی کار در دنیای واقعی

فصل ۱۲: جعبه سیاه بنگاه: روابط انسانی و بهره‌وری

فصل 13: اقتصاد خوب: رابطه‌ی رفتار اخلاقی و رشد اقتصادی

فصل ۱۴: اهمیت نهادها

بخش ۴: وقتی حباب‌ها، رکودها و ناکارایی‌ها ممکن می‌شوند: بینش‌های رفتاری در دنیای واقعی اقتصاد

فصل ۱۵: مقدمه‌ای بر مالیه‌ی رفتاری

فصل ۱۶: کسادی‌ها و رکودها

فصل 17: هنر و دانش شاد بودن: آیا می‌توان بدون پول بیشتر همچنان شاد بود؟

بخش ۵: بخش ده‌تایی‌ها

فصل ۱۸: ده کاربرد کلیدی اقتصاد رفتاری در سیاست عمومی

فصل 19: ده تجربه در اقتصاد رفتاری

 فصل ۲۰: ده درس تصمیم‌گیری در اقتصاد رفتاری

 

درباره موریس آلتمن نویسنده‌ی کتاب اقتصاد رفتاری

موریس آلتمن، مدرس و پژوهشگر با تجربه در حوزه‌ی اقتصاد رفتاری و اقتصاد نهادی است. او همچنین به عنوان رئیس دانشکده‌ی اقتصاد و مالیه‌ی دانشگاه ویکتوریا در ولینگتون فعالیت دارد و به عنوان پژوهشگر مهمان در دانشگاه‌های مختلف از جمله استنفورد و دانشگاه عبری اورشلیم و استرلینگ در اسکاتلند حضور داشته است.

موریس آلتمن بین سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ به عنوان رئیس انجمن توسعه‌ی اقتصاد رفتاری (SABE) فعالیت کرده است. او در مجلات و نشریات مختلف نیز به عنوان عضو هیئت تحریریه، کمک سردبیر و ویراستار مشغول به کار بوده است و در سال ۲۰۰۹ به سمت رئیس انجمن اقتصاد اجتماعی منصوب شد. تاکنون بیش از هشتاد مقاله از او در حوزه‌ی اقتصاد رفتاری، تاریخ اقتصادی، روش‌شناسی و اقتصاد کلان تجربی منتشر شده است. همچنین او چهار کتاب در

زمینه‌ی نظریه‌ی اقتصادی و سیاست عمومی تالیف کرده است و در کارنامه‌ی پربار خود بیش از 150 سخنرانی بین‌المللی در زمینه‌های تخصصی خود دارد. او یکی از محققان و پژوهشگران فعال در حوزه‌ی اقتصاد آزمایشگاهی است. همچنین روی موضوعات تغییرات فنی درون‌زا، پیوندهای بین عدالت اقتصادی (حقوق بشر)، قدرت، رشد و توسعه‌ی اقتصادی و همچنین اهمیت نوع‌دوستی، اخلاق و عمل متقابل در نظریه اقتصادی تحقیق می‌کند.

 

در بخشی از کتاب اقتصاد رفتاری می‌خوانیم

افراد در شرایطی جدا از جامعه را در سطحی خردتر، جدا از خانواده و دوستان تصمیم نمی‌گیرند. آن‌ها طوری رفتار نمی‌کنند که انگار در اتاقی کاملا مهر و موم شده هستند افراد خواه ناخواه تحت تأثیر اندیشه و طرز رفتار دوستان، خانواده و همچنین افراد خارج از این گروه هستند. آن‌ها تحت تأثیر هنجارهای اجتماعی، فرهنگ و مذهب قرار می‌گیرند. تصمیمات افراد همچنین می‌تواند تا حد قابل توجهی متأثر از کسانی باشد که با آن‌ها همسان‌اند؛ سطح شادی افراد متأثر از میل آن‌ها به همساز بودن است. از طرفي تصميمات فعلی افراد اغلب، تحت تأثیر تصمیماتشان در گذشته است؛ متأثر از دوستان با دشمنانی که قبلا داشته‌اند، سیگار با مواد مخدری که قبلا مصرف می‌کرده‌اند با عشق و علاقه‌شان به یادگیری یا ورزش.

این واقعیت که افراد تحت تأثیر جهان اطراف خود هستند بدان معنا نیست که انگیزه‌های اقتصادی هیچ پیامدی ندارد. همچنین به این معنا نیست که پس‌زمینه‌های اجتماعی مانع انتخاب می‌شود، بلکه باید عوامل اقتصادی سنتی در مفهومی گسترده‌تر ارزیابی ش وند. تصمیمات افراد با فراز و فرود متغیرهای غیراقتصادی، توانمند می‌شود. این متغیرهای غیراقتصادی، میزان و نحوه‌ی واکنش افراد به متغیرهای اقتصادی را تحت تأثیر قرار می‌دهند. آن‌ها مدل‌های اقتصادی ما را دقیق‌تر می‌کنند.

در اغلب موارد، نحوه‌ی رشد درآمد نسبت به آنچه قبلا بوده، درست به‌اندازه‌ی رشد درآمد مطلق حائز اهمیت است، اگر نگوییم که مهم‌تر است. گاهی اوقات افراد برای بهبود موقعیت نسبی‌شان حتی مایل‌اند که بخشی از درآمد یا ثروت خود را ببخشند.

همچنین اگر درآمد افراد رشد نکند و در عین حال موقعیت نسبی آن‌ها به علت افزایش درآمد دیگران در خطر باشد، آنگاه بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند صرفا برای حفظ جایگاه نسبی‌شان از افزایش درآمد دیگران جلوگیری کنند. ثروتمند بودن در جامعه‌ای فقیر بهتر از ثروتمند بودن در جامعه‌ای است که اکثر مردم آن از سطح رفاه خوبی برخوردارند.

رشد کیک اقتصادی

اندازی کیک اقتصاد متأثر از عوامل غیریونی است عواملی که اقتصاد متعارف اغلب فرض می کند برای اقتصاد مضر هستند، مانند منصف بودن و اخلاقی رفتار کردن برخی از اقتصاددانان رفتاری استدلال می کنند که گاهی اوقات تلاش برای انصاف، به دلایلی عقلانی، موجب عدم انعطاف پذیری در بازار کالا می شود که با توجه به شرایط می تواند پیامدهای خوب یا بدی داشته باشد، حرف آخر اینکه بدون وارد کردن مجموعه ای از متغیرهای غیر پولی به این ترکیب، نمی توانیم به درستی سیستم اقتصادی کلان را مدل سازی کنیم.

مردم اغلب سعی می کنند تا حد امکان در هر زمان با هر جا، رفتار غیر منصفانه را تلافی کنند و به رفتار منصفانه پاداش دهند و این امر می تواند پیامدهای ش گرفی در تعیین بهره وری و نحوهی پایداری س طوح مختلف بهره وری در طول زمان داشته باشد.


آموزش اقتصاد رفتاری همدان
آموزش فن بیان همدان
طراحی سایت در همدان


سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 111 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آکادمی مهراز است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|