تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
آکادمی مهراز

خصوصیات یک سایت خوب

پنجشنبه 20 آذر 1399
2:01
علی اعتمادی فر

اهمیت محتوا برای یک سایت خوب

توصیه میشود که محتوایمان را از پستوی سایت در بیاوریم و همانند یک منوی خوب سرآشپز حرفه ای، در دسترس مخاطب و در صفحه اصلی سایت بگذاریم. رعایت همین نکته کوچک کمک میکند که بازدیدکننده دائمی شما به راحتی با یک نگاه می تواند بفهمد کدام بخشها اخیرا به روز شده و سریع می رود سر اصل مطلب.
در نظر داشته باشید که محتوای سایت خوب باید بخوبی بهینه‌سازی شده و به روز باشد. ناگفته پیداست که محتوا صرفا به معنای نوشتار نیست بلکه علاوه بر متن شامل صوت، ویدئو، عکس، پوستر، اینفوگرافیک و سایر فایل‌ها نیز میباشد

ظاهر یک وبسایت خوب

وقتی کسی وارد سایت شما می شود اولین موضوعی که نظر انها را به خود جلب میکند شکل ظاهری سایت شماست. کم هستد کسانی که فقط محتوا برایشان مهم باشد و بعد از محتوا سراغ شکل ظاهری بروند خیلی کم.
سایت باید دارای هارمونی در رنگ‌ها و عنوان خوانا و دسترسی راحت به تمام محتوا‌ها و یک سری گرافیک باشد. استفاده از فونت‌های مناسب و عدم استفاده از تعداد زیادی از فونت‌های نا مربوط در ظاهر سایت تاثیر بسزایی دارد. رنگهایی با کنتراست پایین به عنوان پس زمینه برای سایت توصیه می‌شود. وجود تصاویر کم حجم و جذاب می‌تواند زمان حضور مخاطب را در سایت بالا ببرد و از این حیث از اهمیت بسزایی برخوردار است. هم چنین لوگوی شما معرف سایت شماست. سایت بدون لوگو معنا ندارد زیرا لوگوی سایت به عنوان نشانی از سایت شما در همه جا خواهد بود و همیشه زمانی که یک بازدید کننده لوگوی شما را در سایتی دیگر میبیند سایت شما را به یاد می آورد. لوگوی طراحی شده برای شما باید دارای یک بار معنای خاص مرتبط با موضوع سایت شما باشد.

بطور کلی وجود گرافیک مناسب در سایت از دیگر ویژگی های یک سایت خوب به شمار می آید. در گرافیک سایت نبایستی از رنگ های زننده یا شلوغ استفاده کرد.رنک بکگراند بایستی با رنگ متن کامال در تضاد باشد.بهتر است در گرافیک سایت تنها از 3 رنگ اصلی استفاده کنیم.

همچنین باید بدانید که وب سایت هایی که به خوبی طراحی نشده باشند مشکلاتی از قبیل:

  • عدم داشتن معیارهایی برای گوگل فرندلی بود سایت
  • نرخ خروج بالای کاربران
  • مدت زمان خیلی کوتاه کاربران در سایت
  • عدم بازدید کاربران از صفحه‌های مختلف سایت

هینه‌سازی و سئوی خوب برای یک سایت

در مورد سئو صحبت بسیار شده است . محتوای سایت باید در مورد یک موضوع خاص باشد و در فاصله زمانی معین بروزرسانی شود والا مشتریان خود را از دست خواهد داد.اصلا از روشهای فریبنده برای سئو سایت استفاده نکنید!

توصیه ما به شما این است که از سه راه طلایی معروف سئو استفاده کنید: رعایت اصول کدنویسی، تولید محتوای مفید، و تبادل لینک.

در بهینه سازی سایت از موارد زیر پرهیز نمائید:

  • استفاده بیش از حد کلمات کلیدی
  •  لینک های شکسته
  • کپی کردن مطالب
  • محتوای تکراری

امکانات مورد نیاز یک سایت خوب

یک طراحی سایت خوب چه امکاناتی باید داشته باشد؟ بطور کلی خبر خوان، نقشه سایت، بخش نظرات، نظر سنجی آنلاین، پادکست، وادکست، اسلایدر، اطلاعات آب و هوا یا اوقات شرعی، بازی‌های آنلاین، جستجو و سایر امکانات به مخاطبان اجازه می‌دهد زمان بیشتری را در تعامل با سایت به سر ببرند. همچمیم در نطر داشته باشید که آگهی تبلیغاتی به اندازه و دور از تشویش بصری باشد.

دامنه‌ی خوب برای یک سایت

البته که یک دامنه ی خوب بهترین راه به یاد ماندن است. ناگفته پیداست که سایتی دامنه اش در یاد کاربر می ماند که با به یادآوردن ادرس سایت موضوع آن هم به خاطر بماند. همچنین یک مبحث مهم در سئو مرتبط بودن ادرس با محتوا است. هیچ ادرسی نمی توانید پیدا کنید که شماره در ان داشته باشد و ارتباط موضوعی هم با محتوا داشته باشد. سعی کنید دامنه ای با نوشتار ساده انتخاب نمایید. همچنین اسمی که انتخاب می نمایید نباید چندگانگی در درک تلفظ داشته باشد.

در انتخاب دامنه خوب به این موارد توجه داشته باشید :

  • نام دامنه ی شما باید بتواند در بازار گسترش پیدا کند. و بنوعی قابلیت برندینگ داشته باشد.
  • اگر محصولات شما مختص فروش در ایران است از دامنه .irاستفاده نمایید.
  • اگر شما محصولات و تولیدات بین المللی دارید از دامنه .comاستفاده نمایید.

سازگاری کامل و خوب با موبایل و تبلت

در طراحی سایت مد نظر داشته باشید که گوشی های هوشمند و تبلت ها سهم زیادی را در ترافیک وب ها دارند و از آنجایی که قیمت گوشی های موبایل مدام ارزانتر می شود تعداد افرادی که از این دستگاه ها استفاده می کنند در حال افزایش است. در حال حاضر 70% کارها ظرف یک ساعت از طریق سایت هایی که برای موبایل طراحی شده اند انجام می شود

مطابقت با نیاز بازدیدکنندگان

بسیار لازم است که سایت را مطابق با بازدید کنندگان خود بهینه نمائید.  اشتباه دیگری که بسیاری از طراحان باتجربه نیز مرتکب آن می شوند، عدم تطابق سایت با میانگین امکانات مخاطبان است. مساله ای که فقط با استفاده از تجربه و نتایج آمارگیرها و تحلیل آنها می توان اطلاعات درست را دریافت.به عنوان مثال رزولوشن مانیتور, میانگین سرعت اینترنت, مرورگرها و ورژنهای مورد استفاده آن مواردی هستند که میتوانید با دقت در آنها سایتی مناسب کاربران خود داشته باشید.
 

سئوی سایت در همدان
طراحی سایت در همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 131 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

10 نکته مهم و ضروری برای شروع یک کسب و کار موفق

چهارشنبه 19 آذر 1399
1:41
علی اعتمادی فر

۱- نسبت به کاری که انجام می­‌دهید مشتاق باشید

مجبور نیستید هر آنچه که درباره کسب و کارتان هست را دوست داشته باشید (و احتمالا نباید هم اینگونه باشد)، اما بایستی به همه موضوعات توجه داشته باشید.

می­‌خواهید زمان و انرژی زیادی را صرف کنید تا یک کسب و کار را شروع کنید و آن را به موفقیت برسانید، پس واقعا مهم است که عمیقا از کاری که انجام می­‌دهید لذت ببرید، حتی اگر در مورد قوانین ماهیگیری، ایجاد یک سفال­گری یا ارائه توصیه­‌های مالی باشد. قبل از اینکه هر کاری انجام دهید با پرسیدن سوالات کلیدی از خودتان، مطمئن شوید که در مسیر درست هستید‌.

۲- کسب و کارتان را زمانی شروع کنید که هنوز در جایی مشغول به کار هستید

اغلب مردم مدت زیادی نمی­‌توانند بدون پول زندگی کنند و مدت زمان زیادی هم طول خواهد­کشید تا کسب و کار جدید شما هرگونه سودی داشته باشد. شاغل بودن در زمانی که کسب و کار خودتان را آغاز می­‌کنید به معنی داشتن پول تا زمانی است که پروسه شروع را می‌گذرانید.

۳- کسب و کارتان را تنها آغاز نکنید

زمانی که قصد شروع یک کسب و کار را دارید، به یک تیم پشتیبان نیاز خواهید داشت (و البته پس از شروع آن). یک عضو از خانواده یا یک دوست که بتوانید در مورد ایده­هایتان بلندپروازانه با او صحبت کنید و کسی که دلسوزانه به بحران­‌های اخیر در شروع کسب و کار گوش دهد، ارزشمند است.

حتی بهتر از آن؛ یک مربی پیدا کنید، یا اگر توانایی آن را دارید، برای یک برنامه شروع کسب و کار مثل برنامه خود اشتغالی دست به کار شوید. زمانی که یک کسب و کار را شروع می‌­کنید یک مشاور باتجربه بهترین سیستم پشتیبانی در بین همه این­‌هاست.

۴- ابتدا کاربران یا مشتریان خود را پیدا کنید

تا زمانی که کسب و کارتان به صورت رسمی آغاز به کار می‌­کند، منتظر نمانید، چرا که کسب و کارتان بدون مشتری نمی‌تواند دوام بیاورد. شبکه‌سازی کنید، ارتباط برقرار کنید، محصول یا خدماتتان را بفروشید یا حتی به رایگان در اختیار افراد قرار دهید. توجه داشته باشید که بازاریابی کسب و کارتان را نمی‌توانید خیلی زود شروع کنید.

۵- یک طرح کسب و کار آماده کنید

زمانی که در حال فکر کردن به راه اندازی یک کسب و کار هستید، دلیل اصلی برای اینکه ابتدا یک طرح کسب و کار بنویسید این است که می­‌تواند به شما کمک کند تا از صرف کردن زمان و هزینه برای کسب و کاری که موفق نمی‌شود، اجتناب کنید. به یاد داشته باشید، لازم نیست برای هر ایده کسب و کار جدیدی که به ذهنتان می‌رسد، یک طرح کسب و کار جامع بنویسید.

۶- تحقیق کنید

برای نوشتن طرح کسب و کار، تحقیقات زیادی خواهید کرد اما این فقط یک شروع است. زمانی که یک کسب و کار را شروع می­‌کنید لازم است که در مورد صنعت، محصول یا خدمات خود تبدیل به یک متخصص شوید، البته اگر تا به حال نشده اید. پیوستن به صنعت مربوطه یا انجمن­‌های حرفه­‌ای قبل از اینکه کسب و کارتان را شروع کنید، ایده فوق العاده ایست.

۷- از حرفه­‌ای‌­ها کمک بگیرید

از سوی دیگر، فقط به این دلیل که می­‌خواهید یک کسب و کار راه اندازی کنید نباید در هر زمینه‌­ای به یک متخصص تبدیل شوید. اگر حسابدار نیستید و به آن نیاز دارید، یک نیروی حسابدار استخدام کنید. اگر نیاز دارید قرارداد بنویسید و وکیل نیستید، یک نفر را استخدام کنید. در مسیر انجام هر کاری که خودتان قصد دارید انجام دهید و در آن تخصصی ندارید زمان بیشتر و احتمالا پول بیشتری را هدر خواهید داد.

۸- برنامه مالی منظم داشته باشید

اگر لازم است صرفه جویی کنید. برنامه ریزی مالی خود را درک کنید، انتظار نداشته باشید که با شروع یک کسب و کار پول به سمت شما سرازیر شود. این را بدانید سرمایه­‌گذاران سنتی ایده­‌های جدید و کسب و کارهایی که قابلیت اجراییشان اثبات نشده باشد را دوست ندارند.

۹- از همان ابتدا حرفه‌­ای باشید

هر موضوعی درباره شما و راه انجام کسب وکارتان، نیازمند این است که به مردم اجازه دهید بدانند شما یک فرد حرفه‌­ای هستید و این کسب و کار را با جدیت دنبال می‌کنید. این بدان معنی است که باید هر ساز و کار جانبی مانند کارت ویزیت حرفه­‌ای، شماره تماس و ایمیل کسب و کار و رفتار حرفه­‌ای و مودبانه با مردم را بکار ببندید.

 ۱۰- مسائل حقوقی و مالی را در اولویت قرار دهید

بهم ریختگی نامعلوم اوضاع در آینده بسیار سخت و گران تمام خواهد شد. آیا کسب و کار شما باید در جایی ثبت شود؟ آیا باید مالیات بر درآمد یا مالیات بر ارزش‌­افزوده پرداخت کنید؟ آیا ناچار به پرداخت حق بیمه کارکنان هستید و یا مالیات بر دستمزد و حقوق؟ روش مالکیتی که برای کسب و کارتان انتخاب می­‌کنید چگونگی وضعیت مالیات شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، قبل از اینکه کسب و کار خود را شروع کنید و بر اساس آن عمل کنید، از مسئولیت­‌های قانونی و مالیاتی خود مطلع شوید


کسب و کار اینترنتی
بیزینس کوچینگ
طراحی سایت همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 112 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

کوچینگ کسب و کار چیست؟

سه شنبه 18 آذر 1399
1:36
علی اعتمادی فر

کوچینگ کسب و کار چیست؟

افرادی که کار کوچینگ کسب و کار را انجام می دهند عموما افراد کارآفرین یا صاحبان باتجربه ی کسب و کارها هستند که قصد دارند تا دانش و تجربه خود را در راه رشد و توسعه ی دیگر کسب و کارها به کار ببرند. در حالی که امروزه اطلاعات و توصیه های بسیاری در فضای مجازی برای شما و کسب و کارتان وجود دارد اما باید بدانید که بیشتر آنها عمومی بوده و برای مورد خاص کسب و کار شما شاید عملی نباشد. اما با کوچینگ کسب و کار شما می توانید به صورت اختصاصی مشاوره و توصیه دریافت کنید و در نهایت از نتیجه کوچینگ کسب و کار، لذت ببرید و رشد کسب و کار خود را بیش از پیش مشاهده نمایید.

با کوچینگ کسب و کار شما می توانید به صورت اختصاصی مشاوره و توصیه دریافت کنید و در نهایت از نتیجه کوچینگ کسب و کار، لذت ببرید و رشد کسب و کار خود را بیش از پیش مشاهده نمایید.

هنگامی که فردی بخواهد آموختن پیانو را آغاز کند، بسیار آسان تر است که یک استاد پیانو را پیدا کند و او نواختن را به وی آموزش دهد تا اینکه خود فرد به صورت خودآموز اقدام به آموختن نوازندگی پیانو نماید. به همین ترتیب اگر یک ورزشکار بخواهد که مهارت های خود را بهبود بخشد، بهترین کاری که می تواند انجام دهد پیوستن به یک تیمی است که یک مربی حرفه ای دارد. این یک حقیقت است که سریعترین راه برای رسیدن به موفقیت در کسب و کارها، سود بردن از کوچینگ کسب و کار است.
افرادی که خدمت کوچینگ کسب و کار را به صاحبان کسب و کارها ارائه می دهند، معمولا کارآفرینان متخصصی هستند که می دانند چه چیزی برای موفقیت در کسب و کار لازم است. در ازای مقدار مشخصی هزینه، کوچینگ کسب و کار به صاحبان کسب و کارها و مدیران کمک می کند تا اهداف خود را تعیین کنند، چشم انداز کسب و کار خود را بهتر ببینند و با جایگذاری این اهداف و چشم اندازها در جای درست، به رشد و توسعه ی کسب و کار خود کمک کنند. اگر برای صاحبان کسب و کارها مشکلات و یا سوالاتی پیش بیاید، کوچینگ کسب و کار به آنها کمک خواهد کرد تا به بهترین شیوه ممکن، آنها را حل کنند تا مشکلات کسب و کار مانع از پیشروی در مسیر رشد و توسعه کسب و کار مورد نظر نگردد.

 

استفاده از کوچینگ کسب و کار، به مانند داشتن یک شریک باتجربه در کسب و کار است و ارزش آن بسیار زیاد است به گونه ای که نمی توان قیمت خاصی را برای آن در نظر گرفت. اگر کسب و کار شما در حال دست و پنجه نرم کردن با مشکلات باشد و یا اینکه قصد دارید که برند کسب و کار خود را به مرحله ی بالاتر و بهتری ببرید، بهترین راه، استفاده از کوچینگ کسب و کار حرفه ای است و در نهایت، نتیجه کوچینگ کسب و کار، شما را شگفت زده خواهد کرد.

استفاده از کوچینگ کسب و کار، به مانند داشتن یک شریک باتجربه در کسب و کار است.

کوچینگ کسب و کار چه کاری را انجام می دهد؟

کوچینگ کسب و کار به شما آموزش می دهد و شما را تمرین می دهد تا بتوانید در کسب و کار خود موفقیت را به دست آورید. همچنین با استفاده از کوچینگ کسب و کار، هرگونه سوال و مساله خاصی که برای شما پیش بیاید، در سریعترین زمان جواب داده خواهد شد. کوچینگ کسب و کار هرگونه اطلاعات برای موفقیت در کسب و کارتان را به شما می دهد. کوچینگ کسب و کار به مانند یک مربی به شما کمک می کند تا استعدادهای خود را تقویت کنید، اهداف خود را بشناسید، تصمیمات خود را هدایت نمایید و هر چیز دیگری که برای موفقیت شما و کسب و کارتان لازم باشد را انجام می دهد.

کوچینگ کسب و کار، کار خود را با شناخت کسب و کار شما آغاز می کند. ابتدا سعی در شناخت برند کسب و کار شما دارد سپس ارزش برند را می سنجد، مشتریان هدف را شناسایی می کند و در نهایت چالش هایی که احتمال دارد با آن روبه رو شوید را شناسایی می کند. هنگامی که کوچینگ کسب و کار تمامی اطلاعات لازمه در مورد کسب و کار شما را پیدا کرد، سعی می کند چشم اندازی که شما برای کسب و کار خود متصور هستید را بیشتر درک کند و اهدافی که برای کسب و کار خود دارید را نیز، شناسایی نماید.
همان گونه که تمامی کسب و کارها منحصربه فرد هستند، چشم انداز صاحبان کسب و کارها نیز با هم تفاوت دارد. کوچینگ کسب و کار باید بداند که آیا شما می خواهید که کسب و کارتان به درآمد قابل ملاحظه ای برای شما و خانواده شما تبدیل شود و آیا می خواهید که یک شرکت چند میلیون دلاری داشته باشید یا نه.
سپس کوچینگ کسب و کار با شما کار می کند تا اهداف قابل دسترسی و سودمندی را برای تیم خود داشته باشید. این اهداف درست همان اهدافی هستند که شما برای دستیابی به موفقیت و رشد و سودآوری بیشتر در کسب و کار، به آنها نیازمندید. هنگامی که مجموعه ای از اهداف تعیین شد، کوچینگ کسب و کار به شما کمک می کند تا به آنها دست یابید. کوچینگ کسب و کار به شما کمک خواهد کرد تا مجموعه ای از استراتژی ها و برنامه های عملیاتی برای دستیابی یه اهدافی که برای کسب و کار خود در سر دارید را اجرا کنید و به شما مسیر درست برای رسیدن به این اهداف را خواهد گفت.
در تمام طول روند پیشِ رو، کوچینگ کسب و کار به مانند منبع ارزشمندی از اطلاعات و مشاوره تخصصی در کنار شما خواهد بود. راه اندازی یک کسب و کار در یک محیط رقابتی، خواه کوچک باشد یا بزرگ ، مانند پیدا کردن مسیر درست در تاریکی است. کوچینگ کسب و کار همان چراغی است که شما برای یافتن مسیر به آن نیاز دارید.

کوچینگ کسب و کار همان چراغی است که شما برای یافتن مسیر به آن نیاز دارید.

کوچینگ کسب و کار چگونه به ما کمک می کند؟

خدماتی که کوچینگ کسب و کار ارائه می دهد، کاملا چندمنظوره قابل استفاده می باشد. این بدان معنی است که اگر کسب و کار شما کوچک و محلی باشد یا اینکه بین المللی باشد، اگر قصد دارید کسب و کار دارای مشکل خود را احیا کنید یا اینکه قصد دارید کسب و کار موفق خود را موفق تر کنید، یک کوچینگ کسب و کار بااستعداد می تواند به شما کمک کند.
یک دیدگاه مشترک وجود دارد که می گوید کوچینگ کسب و کار تنها زمانی کاربرد دارد که کسب و کار شما درگیر با مشکلات است و وضعیت مبهمی دارد. در حالی که کمک به بازگشت آنها به مسیر درست، تنها یکی از وظایف کوچینگ کسب و کار است، در بسیاری از موقعیت های مختلف دیگر نیز کوچینگ کسب و کار فایده دارد و قابلیت کمک به صاحبان و مدیران کسب و کارها را دارد.
کوچینگ کسب و کار می تواند به صاحبان و مدیران کسب و کارها کمک کند تا یک کسب و کار را از صفر شروع کنند. کوچینگ کسب و کار به مدیران و صاحبان کسب و کارها مشاوره می دهد که بتوانند کسب و کار خود را راحت تر راه اندازی کنند. همچنین کوچینگ کسب و کار به آنها کمک می کند تا ماموریت و اهداف کسب و کار خود را بهتر بشناسند و راهبردهای کوتاه مدت و بلندمدت را برای دستیابی به اهداف مورد نظر، به کار ببرند.

 

به همین ترتیب کوچینگ کسب و کار می تواند به صاحبان کسب و کارهایی که به جاهای رفیعی در مراحل رشد کسب و کار خود رسیده اند، کمک کند و آنها را راهنمایی کند تا بدانند پله ی بعدی موفقیتی که باید آن را طی کنند، کدام است. با وجود بهبود عملکرد و رشد یک کسب و کار، کوچینگ کسب و کار می تواند با راحتتر کردن و تسهیل مشکلات پیشِ رویِ صاحبان کسب و کارها، به آنها کمک کند تا از کار خود بیشتر لذت ببرند و راحت تر آن را انجام دهند.در حالی که راه اندازی یک کسب و کار، یک کار بسیار هیجان انگیز و جذاب است، نباید فراموش شود که می تواند بسیار سخت و استرس زا نیز باشد. و این مساله وقتی نمود بیشتری پیدا می کند که شما بخواهید به تنهایی کل شرکت را اداره کنید و خودتان آن را راه اندازی کنید.
با این حال، هنگامیکه شما از کوچینگ کسب و کار سود می برید، شما کسی را در اختیار خواهید داشت که می تواند به شما کمک کند تا در مواجهه با چالش هایی که به ناچار با آن مواجه می شوید، به عنوان منبعی از تجربه و تخصص در کنار شما باشد و شما بتوانید در شرایط سخت، خیلی راحت به او اعتماد کنید و به او تکیه کنید. به این ترتیب کوچینگ کسب و کار می تواند که زندگی و کار صاحبان کسب و کارها را بسیار راحت تر از قبل نماید و از استرس آنها به شدت بکاهد. طبیعتا نتیجه کوچینگ کسب و کار، چیزی فراتر از آن چیزی است که متصور می شوید.

نتیجه کوچینگ کسب و کار، چیزی فراتر از آن چیزی است که متصور می شوید.

سوالات متداول در زمینه کوچینگ کسب و کار

صاحبان کسب و کارهایی که قصد دارند تا از کوچینگ کسب و کار استفاده کنند، معمولا سوالاتی زیادی در این زمینه دارند. در حالی که در این متن به بسیاری از سوالات صاحبان کسب و کار در مورد کوچینگ کسب و کار جواب داده شده است، اما در اینجا چند پرسش متداول در این زمینه را باز هم مطرح می کنیم و به آنها پاسخ خواهیم داد.

 

سوال: اولین جلسه کوچینگ کسب و کار چگونه است؟

پاسخ: در اولین جلسه کوچینگ کسب وکار، مربی قصد دارد تا از شما و کسب و کار شما اطلاعات دقیقی را به دست بیاورد تا بتوانند مشاوره ها و توصیه های خود را به صورت اختصاصی و ویژه برای کسب و کار شما آماده کند. طبیعی است که در جلسه اول سوالات زیادی در مورد شما و کسب و کار شما پرسیده شود.
شما می تواند انتظار یک رابطه دوستانه و یک بحث لذت بخش در مورد کسب و کارتان را داشته باشید که توصیه های اختصاصی و هوشمند مربی، می تواند نتیجه کوچینگ کسب و کار گردد. مشاوره تخصصی کوچینگ کسب و کار در مورد اهدافی که باید به آن دست پیدا کنید و چگونگی دستیابی به این اهداف، می تواند از دیگر مباحثی باشد که در این جلسه مطرح خواهد شد.

سوال: آیا کوچینگ کسب و کار می تواند به رشد کسب و کار من کمک کند؟

پاسخ: همان طور که گفته شد، اگر هدف شما رشد باشد، کوچینگ کسب و کار مطمئنا می تواند با ایجاد استراتژی برای رشد کسب و کار شما، به کسب و کار شما کمک کند. با این حال، شرکت های در حال رشد تنها نتیجه کوچینگ کسب و کار نیستند. کوچینگ کسب و کار همچنین می تواند به شما کمک کند تا بیشتر کارآمد باشید، کار شما و راه اندازی کسب و کار را راحت تر می کند، و به شما کمک می کند تا به تمامی اهدافی که در کسب و کار خود دارید، دست پیدا کنید. کوچینگ کسب و کار شامل رشد کسب و کار هم می شود اما صرفا محدود به آن نیست.

سوال: آیا کسب و کارهای کوچک هم می توانند از کوچینگ کسب و کار بهره مند شوند؟

پاسخ: کسب و کارهای کوچک هم قطعا می توانند از کوچینگ کسب و کار بهره مند شوند، حتی بیشتر از کسب و کارهای بزرگتر. مساله این است که کسب و کارهای کوچک دسترسی و توان مالی برای استخدام کوچینگ کسب و کار حرفه ای ندارند تا بتوانند از آن بسیار بهره مند گردند. اما فراموش نکنید که هر هزینه ای برای کوچینگ کسب و کار انجام شود، در نهایت سبب می شود تا زودتر و بهتر به اهدافتان دست پیدا کنید.

طراحی سایت همدان
سئوی سایت همدان


سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 109 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ساده ترین مفهوم seo

دوشنبه 17 آذر 1399
2:02
علی اعتمادی فر

سئو یک استاندارد در زمینه شناسایی محتوای سایت ها به موتور های جستجو است.طبق همین استانداردها هرچه محتوای تولید شده در سایت ها بیشتر از اصول سئو پیروی کند راحت تر می تواند توسط موتورهای جستجو شناسایی شود.

 

این کار باعث می‌شود که اعتبار سایت شما نزد گوگل افزایش پیدا کند و در جستجوهای بعدی، رتبه سایت شما در نتایج جستجوها بهتر شود.

 

به بیان ساده تر، با رعایت اصول استانداردهای سئو، محتویات متنی و تصویری موجود در سایت، بسیار مناسب تر و بهینه تر ایجاد میشود و هرچه محتوای سایت شما بهینه تر باشد، بهتر و سریع تر توسط موتور جستجو شناسایی می شود و راحت تر در نتایج جستجوها دیده می شود.

 

اساس کار موتورهای جستجو در این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن بهترین نتیجه را به کاربران خود نشان دهند. برای یافتن بهترین نتایج بر اساس کلید واژه جستجو شده، ربات های موتورهای جستجو به داخل سایت ها رفته و محتوای آن‌ها را بررسی می کنند.

 

این ربات های خزنده طبق استانداردهای سئو محتوای متنی و تصویری و حتی ساختار وبسایت ها را بررسی می کنند و هرچه سایت شما این بخش ها را بهتر و با کیفیت تر انجام داده باشد امتیاز و اعتبار بیشتری کسب می کند.هرچه امتیاز و اعتبار شما بیشتر باشد در نتایج جستجوها در رتبه های بالاتر و بهتر خواهید بود.


طراحی سایت همدان
سئوی سایت همدان
بیزینس کوچینگ

وبسایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 122 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

درباره آکادمی مهراز بیشتر بدانید

يکشنبه 16 آذر 1399
0:36
علی اعتمادی فر
  • درباره ما بیشتر بدانید!

  • آکادمی مهراز با هدف توسعه علم‌های مدرن و آینده دار تشکیل شده است. این مجموعه با تیم تحقیقاتی قوی و به‌روزی که دارد، دوره‌های آموزشی هوشمندانه‌ای طراحی می‌کند تا علوم فعالیت حرفه‌ای و موثر را گسترش دهد و افراد توانمند برای شغل‌های مدرن برای امروز و فردای کشور بسازد.
  • در همین راستا آکادمی مهراز تا کنون به 100 ها نفر را به طور مستقیم و غیر مستقیم آموزش داده است.
     
  • آدرس آکادمی : همدان - بلوار مدنی - خیابان 15 فروردین - کوچه حافظ - ساختمان حافظ
     
  • شماره تماس : 38262065 - 081 | 09930537484
     
  • ایمیل : info@mahrazacademy.com
     

 

 

 

طراحی سایت همدان

سئوی سایت همدان

بیزینس کوچینگ

مشاوره کسب و کار


موضوعات:
[ بازدید : 127 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است؟

شنبه 15 آذر 1399
0:51
علی اعتمادی فر

کسب و کار اینترنتی مناسب چه افرادی است ؟

روزانه تعداد زیادی از افراد با دنیای کسب و کار اینترنتی آشنا می‌شوند. حتی افرادی که هیچ دانش فنی و تجربه‌ای در این زمینه نداشته‌اند.

اغلب افراد در روز با اپلیکیشن‌های اسنپ، تپسی، بازار و دیوار و … سروکار دارند. و یا حتماً با سایت‌هایی مثل دیجی‌کالا و بامیلو، شیپور و تخفیفان و از این قبیل سایت‌ها آشنا هستند. آیا افرادی که موسس این استارت آپ ها هستند ژن کارآفرینی داشتند؟

رشدهای سریع کسب و کارهای اینترنتی موفق باعث شده، افراد بیشتری به فکر راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی پولساز باشند.

برخی از این افراد در فکر راه اندازی کسب و کار اینترنتی هستند. یک کسب و کار اینترنتی با کمترین سرمایه ممکن. و در مدت زمان کمی آن را تبدیل به سایت هایی مثل دیجی کالا و اسنپ و … کنند.

در مقاله قبلی نکات زیادی در مورد واقعیت‌های کسب و کار اینترنتی نوشتم که اگر نخواندید پیشنهاد می‌کنم حتماً بخوانید.

آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است ؟

آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است

شرایط اقتصادی ازیک‌طرف و نرخ بیکاری از طرف دیگر باعث شده بسیاری از افراد در شبکه‌های اجتماعی یا در گوگل شروع به جستجو کنند. ” کسب و کار اینترنتی را از کجا آغاز کنم؟ “

در این مقاله سعی کردم خیلی روشن و واضح به این سؤال اساسی پاسخ دهم که:

کسب و کار اینترنتی را از کجا آغاز کنم؟

برای ورود به هر کسب و کاری شما در گام اول باید اطلاعات زیادی کسب کنید.

همین حالا یک کاغذ و خودکار بردارید! و پرسش‌ها را که در این مقاله عنوان می‌کنم را یادداشت کنید. به این سوال‌ها خوب فکر کنید. و برای هر کدام پاسخ واقعی خود را در زیر آن‌ها بنویسید.

۱۰ سوالی که برای شروع کسب و کار اینترنتی باید از خودتان بپرسید:

سوال اول چرا می‌خواهید یک کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنید؟

خوب فکر کنید. و در یک پاراگراف کوتاه پاسخ این سوال را بنویسید. دلایل روشنی که می‌خواهید یک کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنید.

۱- دلیل اول …

۲- دلیل دوم …

۳- …

آیا به این دلیل که برای کسب و کار اینترنتی سرمایه زیادی لازم نیست؟ چون می‌توانید در هر ساعتی که دوست داشتید کار کنید؟ لازم به مکان تجاری ندارید؟ و حتی در خانه می‌توانید یک کسب و کار داشته باشید؟ فقط به این دلیل که یک کارآفرین شوید؟ لازم نباشید برای دیگران کار کنید؟ و خودتان رییس خودتان باشید؟ چون شنیدید بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی، درآمدهای میلیاردی دارند؟ آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است ؟

سوال دوم – آیا برای راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی، ایده‌ای در ذهن دارید؟

حالا که دلایل کافی دارید تا وارد دنیای کسب درآمد از اینترنت شوید، از خودتان بپرسید: چه ایده (هایی) دارید که می‌توانید آن را تبدیل به یک کسب و کار اینترنتی کنید؟

فهرستی از ایده‌های کارآفرینی کوچک و بزرگی که دارید را یادداشت کنید. سعی کنید برای هر ایده یک جمله توضیحات بنویسید.

اگر هیچ ایده‌ای ندارید می‌توانید از نمونه‌های موفق سایت های ایرانی و خارجی ایده بگیرید و باکمی تغییرات آن‌ها را تبدیل به ایده‌ی جدیدی کنید.

سوال سوم – چه تجربه یا مهارت‌هایی دارید؟

فهرستی از مهارت‌ها، تخصص‌ها و تجربه‌های خود را با ذکر شماره بنویسید. به‌عنوان‌مثال

۱- به‌خوبی تایپ می‌کنم

۲- من مهارت تعمیر فلان چیز را دارم

۳- …

هر مهارت‌ و تجربه‌ای که دارید را در این فهرست بنویسید. حتی اگر فکر می‌کنید که این مهارت‌ها و تجربه‌های شما هیچ ارتباطی با کسب و کار اینترنتی ندارد. همین مهارت‌ها و تجربه‌ها را هم یادداشت کنید.

حالا ببینید با این مهارت‌ها و تجربه‌هایی که دارید چگونه می‌توانید به ده نفر در یک روز سرویس یا خدمات خود را ارائه دهید؟ جلوی هرکدام از مهارت‌ها و تجربه‌هایتان یادداشت کنید.

حالا می‌خواهم در این مرحله به شما کمک کنم تا طرز فکر کارآفرینانه پیدا کنید. اگر برای این سوال من بتوانید پاسخ مناسبی پیدا کنید، تبدیل به یک کارآفرین پولساز خواهید شد.

اگر قرار باشد از مهارت و تجربه خودتان، در هر روز به ۱۰۰ نفر خدمات دهید، چه می‌کردید؟

اگر واقعا می‌خواهید یک کارآفرین پولساز شوید به این سوال من پاسخ دهید.

اگر قرار بود به کمک مهارت‌ و تجربه‌ای که دارید به ۱۰۰۰ نفر در روز خدماتی ارائه دهید، چه راهکاری به ذهنتان می‌رسید؟ هر چقدر می‌توانید برای این سوال من توضیحات کامل‌تری با جزییات بنویسید.

پاسخ شما به سوال آخر، یک ایده کارآفرینی پولساز است. همان چیزی که همیشه در جستجوی آن بودید.

سوال چهارم – به یادگیری مطالب جدید چقدر علاقه نشان می‌دهید؟

تا اینجا متوجه شدید که یک‌سری مهارت‌هایی دارید که همیشه از دید سنتی به آن‌ها نگاه می‌کردید. مثلا شما کار تایپ بلدید. با نگرش سنتی در هر دقیقه چند کلمه می‌توانید تایپ کنید؟ در هر ساعت چند صفحه؟ و در هر روز چه میزان درآمد کسب کنید؟ آیا اصلا مشتری دارید؟ هیچ‌کس از مهارت‌ها و تخصص‌های واقعی شما به‌خوبی استفاده نمی‌کند؟ تا امروز هیچ‌کس شما را کشف نکرده است؟

از امروز این نگرش را کنار بگذارید!

به این فکر کنید که چطور می‌توانید پاسخ سوال سوم را عملی کنید. اگر قرار است تجربه و تخصص شما تبدیل به یک خدمتی شود. و این خدمت در اختیار ۱۰۰۰ نفر در طول یک روز قرار بگیرد، نیاز به چه مهارت‌ها و آموزش‌های دیگری دارید؟

فهرستی از آموزش‌ها و مهارت‌هایی که باید خیلی سریع آن‌ها را یاد بگیرید، بنویسید. به‌عنوان‌مثال

۱- مهارت معرفی تخصص‌های خودم به ۱۰۰۰ نفر در یک روز

۲- مهارت پیاده‌سازی ایده (ارائه خدمت به ۱۰۰۰ نفر در روز)

۳- مهارت پیدا کردن مشتریان دست‌به‌نقد (مهارت بازاریابی)

۴- چطور خدمات من در نتایج اول گوگل دیده شود؟ (مهارت سئو)

۵- و …

تمام این مهارت را می‌توانید در دوره آنلاین کسب و کار اینترنتی پولساز در کمترین زمان آموزش ببینید. تمام تمرکز من در محتوای جدید این دوره، افزایش مهارت‌های شما برای کسب درآمد اینترنتی بیشتر است.

سوال پنجم – چقدر بازار هدف خود را می‌شناسید؟

تا اینجا به ایده‌ای رسیدید و تصمیم گرفتید مهارت‌های خود را بروز کنید. یکی از مهم‌ترین و پولسازترین مهارت‌های کارآفرینان، شناخت دقیق بازار هدف است.

بازار هدف شما افرادی هستند که قرار است در ازای خدمات / محصول شما دست‌به‌جیب شوند.

یادداشت کنید این افراد در چه رده سنی هستند؟ جنسیت آن‌ها را مشخص کنید. تحصیلات مشتریان شما چه میزان است؟ بازار هدف شما در چه سطح درآمدی هستند؟

بازار هدف شما چقدر افراد آنلاینی هستند؟ آیا افرادی هستند که حداقل با موبایل و اینترنت در طول روز سروکار داشته باشند؟

با شناخت دقیق بازار هدفتان ایده شما کامل‌تر و دقیق‌تر می‌شود.

سوال ششم – در دنیای کارآفرینی چقدر حاضرید زمان بگذارید؟

بسیاری از افراد گمان می‌کنند کارآفرینان افراد آزادتری هستند. چون رییس خودشان هستند. چون کسب و کار اینترنتی در منزل دارند. لازم هر روز رأس یک ساعت مشخص به سر کار بروند. وقت بیشتری برای تفریح دارند چون پول بیشتری درمی‌آورند.

آیا شما هم همین فکرها را می‌کنید؟

اگر پاسخ شما مثبت است، باید بگویم سخت در اشتباه هستید.

کارآفرینان پرمشغله‌ترین افراد هستند. خصوصاً در سال‌های اول راه‌اندازی استارت‌آپ. من نمی‌توانم خودم را یک کارآفرین بدانم. اما در بسیاری از مواقع، من شاید ۳ ساعت در شبانه‌روز استراحت دارم.

کارآفرینان ممکن است لازم باشد از خیلی از چیزهای مورد علاقه دیگران بگذرند. تفریح، گردش، تماشای فیلم و سریال تلویزیون و …

پس کمی واقع‌بین‌تر باشید. ببینید چقدر حاضرید وقتتان را صرف کسب و کارتان کنید؟

چقدر حاضرید از بسیاری از موضوعات مورد علاقه‌تان صرف‌نظر کنید؟

فهرستی از علاقه‌مندی‌های روزانه خود بنویسید. سبک زندگی شما به‌عنوان یک کارآفرین ممکن است ماه‌ها یا سال‌ها تغییر کند. در این فهرست جلوی هرکدام مشخص کنید، آیا حاضرید از آن بگذرید؟ به‌عنوان‌مثال

۱- مسافرت رفتن (حاضر هستم تا یک سال اول)

۲- تماشای سریال‌های مورد علاقه (حاضر هستم آن را کنار بگذارم)

۳- …

سوال هفتم – چقدر تحمل شکست خوردن را دارید؟

در بهترین شرایط، با بهترین ایده، با پیاده‌سازی تمام تکنیک‌ها و آموزش‌های حرفه‌ای باید بدانید همیشه احتمال شکست وجود دارد.

از خودتان بپرسید چقدر تحمل شکست خوردن را دارید؟ این یکی از مهم‌ترین مهارت‌های کارآفرینی است.

در دنیای کارآفرینی چیزی با معنای واقعی شکست وجود ندارد. هر چه هست کسب تجربه است نه شکستی که افراد غیر کارآفرین آن را شکست معنا می‌کنند.

کارآفرینان موفق و پولساز استاد حل مسائل هستند. باید برای هر مشکلی راه‌حلی پیدا کنید. نگرش شما به موضوعات و مشکلات کسب و کار است که احساس شکست را در شما ایجاد می‌کند. اما باکمی تغییرات در ایده و ارائه خدمات متفاوت می‌توان از هر معضلی خارج شد.

چقدر توانایی حل مسائل مختلف رادارید؟ با خودتان روراست باشید. اگر در تمام مراحل قبلی هم با موفقیت عبور کردید باید بدانید این توانایی مهمی است. توانایی حل مسئله و مشکلات.

اگر از افرادی هستید که همیشه به دنبال مقصر می‌گردید تا تمام مشکلات خود را به گردن او بی اندازید، هیچ‌وقت یک کارآفرین نخواهید شد.

شما باید تمام مسئولیت کارهای خود را به‌تنهایی بر عهده بگیرید. مشکلات جامعه، اقتصاد، سیاست، تحریم و … همه این مسائل موانع بسیار کوچکی هستند که کارآفرینان موفق به‌راحتی از آن‌ها عبور می‌کنند.

سوال هشتم – چقدر ریسک‌پذیر هستید؟

بسیاری از افراد گمان می‌کنند کارآفرینی سراسر ریسک است. و برای کارآفرین شدن باید همیشه ریسک کرد. برای ریسک هم تعاریف زیادی وجود دارد.

افراد زیادی در مشاوره به من مراجعه کرده‌اند که حاضر بوده‌اند ریسک‌های بسیار بزرگی کنند. مثلاً خرید یک قطعه زمین در یک بیابان به امید داشتن آینده. خرید سکه به تعداد زیاد چون همه داشتند می‌خریدند. خرید دلار بازار سیاه، سپرده‌گذاری در مؤسسات بی‌نام‌ونشان و … اما حاضر نبوده‌اند مثلاً با یک یا دو میلیون یک کسب‌وکار را تجربه کنند. چون به گفته آن‌ها ریسک دارد.

راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی در سال اول چیزی کمتر از دو میلیون سرمایه لازم دارد. آیا واقعاً این ریسک زیادی است؟

به نظر من کمتر ریسک در کارآفرینی اینترنتی است. به یک ایده ساده، زمان و مهارت نیاز دارد تا رشد کند و به درآمد برسد.

شما چقدر حاضرید ریسک کنید؟ برای خودتان بنویسید ریسک را در چه چیزهایی می‎بینید؟

سوال نهم – چقدر حاضرید روی خودتان سرمایه‌گذاری می‌کنید؟

یکی از بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری برای کارآفرینان، سرمایه‌گذاری روی خودشان است. اگر شما هم واقعاً می‌خواهید در دنیای کارآفرینی و کسب و کار اینترنتی موفق شوید باید روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید.

افراد زیادی ایمیل ارسال می‌کنند که چند میلیون به افراد و شرکت‌هایی داده‌اند تا سایتی برای آن‌ها طراحی کنند. اغلب این افراد شکست خورده‌اند. می‌دانید چرا؟ چون این افراد گمان می‌کنند همه‌چیز داشتن یک وب سایت است.

فردی که هیچ دانشی از بازاریابی اینترنتی ندارد، حرفه‌ای‌ترین سایت هم نمی‌تواند باعث کسب درآمدش شود. مجموعه مهارت‌هایی لازم است تا بتوان در کسب و کار اینترنتی به موفقیت رسید. نه ایده و نه طراحی سایت. هیچ‌کدام برای رساندن شما به درآمدهای عالی کمک نمی‌کنند.

سوال دهم – برای رسیدن به درآمد عالی چقدر فرصت دارید؟

برای خودتان تعریف کنید و از خودتان بپرسید چند روز فرصت دارید تا به درآمد عالی از کسب و کارتان برسید؟

کمی واقع بینانه بنویسید. شعارهایی که در کانال‌های تلگرامی یا اینستاگرام دیده‌اید را فراموش کنید. متأسفانه این افراد به‌جز پر کردن جیب خود، فریب دادن کاربران و سرانجام ناامید کردن آن‌ها هیچ هدف دیگری ندارند.

در خوش‌بینانه‌ترین حالت اگر با تمام اصول پیش بروید امکان ندارد ظرف چند روز به درآمد برسید. این کار نیازمند تلاش و پشتکار و رشد است.

حدود ۹۰ روز برای شناساندن سایت شما به موتورهای جستجوگر زمان نیاز است. و این حداقل زمان کسب اولین درآمد شماست. به شرطی که از تمام اصول کسب و کار اینترنتی اطلاع داشته باشید و آن‌ها را در سایت تان پیاده کرده باشید.

نتیجه‌گیری و توصیه:

قبل از ورود به دنیای کسب و کار اینترنتی از خودتان بپرسید، آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است ؟!. راه اندازی کسب و کار اینترنتی کار سختی نیست. اما کسب درآمد از اینترنت و ماندگاری کسب و کار اینترنتی شما، نیازمند کسب مهارت‌های بازاریابی اینترنتی است.

حتماً توصیه می‌کنیم به این ۱۰ سوال با دقت و حوصله پاسخ دهید. کمی واقع‌بینانه با مسائل برخورد کنید. سعی کنید مهارت‌های کارآفرینی خود را ارتقا دهید. مهارت‌هایی مثل توانایی حل مسئله، پذیرفتن ریسک‌های معقول، گذشتن از تفریح و سرگرمی‌های روزانه. با پاسخ دادن به این ۱۰ سوال حتما به این سوال پاسخ دادید که آیا کسب و کار اینترنتی برای من مناسب است ؟!

توصیه دیگر من هم این است که در زندگی فقط روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید نه روی طلا و سکه و دلار. کارآفرین واقعی فردی است که در هر جای دنیا با دست‌خالی و فقط با مهارت‌هایی که دارد می‌تواند یک ایده خلق کند. و همان ایده را به یک استارت‌آپ پولساز تبدیل کند.


بیزینس کوچینگ

طراحی سایت همدان

سایت اصلی :
آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 115 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مزایای داشتن اپلیکیشن موبایل درکسب و کارتان

پنجشنبه 13 آذر 1399
19:37
علی اعتمادی فر

امروزه نقشی که موبایل ها و اسمارت فون ها در زندگی مردم ایفا می کنند بر کسی پوشیده نیست.

مهم ترین نقش آن نیز در تجارت است که اکثر مشاغل به اهمیت آن در بیزینس های خود پی برده اند.ضمن اینکه ارتباط میان تجارت و تکنولوژی دیرزمانی است که وجود داشته و ادامه دارد چراکه تکنولوژی همواره باعث شده که ارتباط بین تجارت ها آسان تر و سریع تر از قبل باشد.

حال اپلیکیشن های موبایل به عنوان یکی از اهداف اصلی برای بیزینس آنلاین تبدیل شده و داشتن یک نرم افزار موبایل برای هر کسب و کار یک امر ضروری به نظر می رسد. ضمن اینکه اپلیکیشن های موبایل در مقایسه با استفاده از مرورگرهای موبایل بیشتر مورد توجه کاربران هستند.

 

مزایای داشتن اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارتان در یک نگاه


سبقت از رقبا: با قرار دادن کسب و کارتان بر روی گوشی همراه مشتری، از رقبایتان متمایز می شوید.

ارتباط مداوم با مشتری: اپلیکیشن کسب و کار شما همیشه نام شما را به مشتری یادآوری می کند.

کاهش شدید هزینه تبلیغات: هزینه تبلیغات و چاپ کاتالوگ حذف شده و کاتالوگ دیجیتال شما بر روی موبایل مشتری قرار می گیرد.

ارتقا تصویر برند شما: یک اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کار شما نشانگر به روز بودن و جذب مشتری های امروزی است.

به روز رسانی: مشتریان هر لحظه لیست به روز محصولات و خدمات شما را می بینند و از جدیدترین اخبار شما مطلع می شوند.

افزایش فروش: اپلیکیشن کسب و کار، مشتریان شما را به مبلغین کسب و کار شما تبدیل می کند.

تماس با ما: جهت سفارش اپلیکیشن کسب و کار خود با ما تماس بگیرید.

 

از دیگر مزایای اپلیکیشن های تجاری می توان به برقراری امکان ارتباط دو طرفه کاربر و اپلیکیشن اشاره کرد و همچنین ردگیری نتایج رفتار کاربر با اپلیکشن. راز بزرگ دیگر در زمینه اپلیکیشن های موبایل این است که آنها راه فروش را باز می کنند. یک اپلیکیشن موبایل می تواند موتوری باشد که از مزایای کسب و کار سنتی نیز بهره می برد، مواردی از قبیل رضایت بیشتر مشتری و اگاهی بیشتر از محصولات.

شما می توانید با طراحی یک اپلیکشن اختصاصی در حوزه کاری خود محصولات و خدماتتان را برای کاربران به اشتراک گذاشته ،بطوریکه همیشه این سرویس ها در دسترس کاربران شما باشد.
هرچند داشتن وب سایت ها برای دارندگان کسب و کارها امری ضروری است ولی هیچ نمی توانند نیاز به موبایل اپلیکیشن را پر کنند. از مزایای داشتن یک موبایل اپلیکیشن خوب نسبت به سایت می توان به عملکرد آفلاین اپلیکیشن ها، دسترسی راحت تر و سریع تر و همچنین سرعت بالا آن اشاره کرد.

همچنین باید به این نکته اشاره داشته باشیم مطابق تحقیقات فناوری، زمانی که مردم روی موبایل صرف می کنند از تلوزیون به عنوان اصلی ترین رسانه تبلیغات پیشی گرفته است.
حال به توضیحات مختصری در هر یک از زمینه های برتری اپلیکیشن های موبایل میپردازیم :

اپلیکیشن ها به عنوان ابزار تبلیغاتی

وب سایت یک ابزار حیاتی برای تبلیغ محصولات و خدمات شما است، ولی از سوی دیگر تعداد افرادی که از موبایل استفاده می کنند نیز هر روزه در حال افزایش است و اکثر آنها از طریق گوشی های هوشمند و سایر ابزارها به اینترنت دسترسی دارند. امروزه اغلب امور روزمره مانند تجارت و بازرگانی و یا پرداخت ها توسط موبایل ها انجام می گردد و به نظر می رسد که در آینده بسیاری از کارهای محاسباتی نیز توسط آنها انجام پذیرد. توسعه و تبلیغ اپلیکیشن موبایل در بین کاربران برای پیشبرد کسب و کار شما بسیار مفید است.

کسب درآمد از طریق اپلیکیشن

برخی از صنایع از ساخت و توسعه اپلیکیشن ها برای کسب و کار خود امتناع می ورزند، چرا که به تصور آنها هزینه ای که باید در قبال این کار متقبل شوند بیشتر از بودجه آنها است. بدون تردید گاهی اوقات ساخت اپلیکیشن موبایل تبدیل به امری بسیار پر هزینه می شود، ولی این دلیل توجیه کننده و کافی نیست. بسنده کردن به یک اپلیکیشن ساده با اجتناب از زواید غیر ضروری موجب کاهش هزینه ها می گردد، علاوه بر این شما می توانید با برنامه ریزی دقیق قبل از شروع فرآیند توسعه اپلیکیشن هزینه ها را به طور چشم گیری کاهش دهید. لوگو، تصاویر و محتوای اپلیکیشن را طراحی کنید و پس از اینکه کارهای مقدماتی و پایه انجام شد، با استخدام یک متخصص در امر توسعه اپلیکیشن، شروع به ساخت و پیاده سازی آن نمایید.

بعد از اینکه کار ساخت اپلیکیشن به اتمام رسید، حال می توانید به تفکر درباره کسب درآمد از آن بپردازید و از فنون درآمدزایی در دسترس مانند تبلیغات درون برنامه ای، استفاده نمایید.

دستیابی به مشتریان بیشتر

توسعه یک اپلیکیشن موبایل در مقایسه با وب سایت موجب جذب مشتریان بیشتری می گردد. امروزه جستجوی موبایل مخصوصا در بین قشر جوان بسیار رایج شده. مشتریان کنونی با صحبت از شما با دوستان خود موجب گسترش کسب و کار شما گشته و از این طریق افراد و مشتریان جدید، شما را با یک جستجوی ساده می یابند. علاوه بر این ادغام اپلیکیشن به شبکه های اجتماعی باعث گسترش دامنه و برد کاری شما می گردد.

محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید

شما می توانید از اپلیکیشن به عنوان ابزاری برای نمایش محصولات و خدمات خود استفاده کنید. کاربرانی که اپلیکیشن شما را مشاهده می کنند در آینده به اپلیکیشن شما دسترسی خواهند داشت. هر بار با ارائه یک محصول جدید شما می توانید اپلیکیشن را نیز به روز رسانی کرده و با ارائه پیشنهادات و تخفیف ها مشتریان خود را تشویق به استفاده از اپلیکیشن و تعریف و تمجید آن نمایید.

مشارکت با سایر خدمات

همکاری با شرکت های مشابه، به شما کمک می کند از موفقیت آنها نیز بهره مند گردید، این کار مشتریانی بیشتری برای شما به ارمغان می آورد. با تهیه یک لیست از سایر شرکت ها و پیوستن به آنها، یک برنامه برای رد و بدل کردن تبلیغات در بین خود شکل دهید، با این کار سود عاید هر دو طرف می شود و به منفعت مشترک می انجامد.

وب سایت های موبایل پسند

برای شرکت های که هنوز هم چندان علاقه مند به ساخت اپلیکیشن مجزا نیستند، ساخت وب سایت هایی که برای نمایش در موبایل به خوبی طراحی شده، می تواند جایگزین خوبی باشد که با بودجه آنها نیز هم خوانی خواهد داشت. با یک جستجو می توانید وب سایت هایی را که این کار را به ازای دریافت مبلغی ناچیز انجام می دهند بیابید. هدف تعامل با کاربر و بهبود سابقه کاربران است که منجر به جذب مشتری می گردد.

نتیجه گیری

با وضعیت پر رونق صنعت موبایل که امروزه شاهد آن هستیم، به کلیه کسب و کارها توصیه می شود که یک اپلیکیشن موبایل برای تبلیغ محصولات خود بسازند. به راستی موبایل وسیله ای است که کلیه ارتباطات توسط آن رهبری می شود، در نتیجه پیوستن به این فناوری، تضمینی برای نتایج مورد انتظار برای کسب و کار شما خواهد بود.

طراحی اپلیکیشن همدان
طراحی سایت همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 113 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

چرا باید کسب و کارمان را اینترنتی کنیم؟

پنجشنبه 13 آذر 1399
0:38
علی اعتمادی فر

چرا باید کسب و کارمان را اینترنتی کنیم؟

بیشتر افرادی که در دنیای واقعی کسب و کار خود را دارند می‌گویند ما راحتیم و درآمد خود را کسب می‌کنیم، با این حال چه نیازی است که کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنیم؟ ما دلایل محکمی را برایتان بصورت موردی در اینجا می‌آوریم تا قانع شوید. در زمان برنامه‌ریزی برای بیزینس آنلاین خود باید به موارد زیر دقت داشته باشید:

  • تحقیق درباره رقبای خود و سایر مشاغل که از ابزارهای آنلاین استفاده می­‌کنند
  • مشخص کنید که چه جنبه­‌هایی از بیزینس آنلاین به نفع تجارت شما خواهد بود.
  • سرمایه‌­تان را مشخص کنید و به همان اندازه برای راه اندازی تجارت آنلاین هزینه کنید.
  • آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به فعالیت­‌های کسب و کار اینترنتی
  • بررسی کنید چه نرم افزاری و چه نوع تجهیزات رایانه‌­ای برای اجرا کارتان نیاز دارید.
  • بررسی نیازهای خود و کارمندان بیزینس آنلاین

راه‌اندازی بیزینس آنلاین

برای اینکه بتوانیم کسب و کار اینترنتی خود را راه‌اندازی کنیم، باید مسیر درستی را از همان ابتدا انتخاب کرده و پیش برویم. ما دلایل زیادی را در بالا گفتیم اما در اینجا می‌خواهیم دلایل مهم‌تری را به تفسیر بیان کنیم تا شما را در گرفتن تصمیم درست یاری کنیم.

۱- بهبود تصویر شرکت در نگاه مشتری

این مورد به تنهایی می­‌تواند دلیل کافی برای راه اندازی وبسایت جدید و فروش آنلاین باشد. راه اندازی وبسایت، وبلاگ و حضور آنلاین یک عامل بسیار مهمی است، زیرا مشتریان شما متوجه می‌­شوند که چقدر در کار خود جدی هستید. امروزه شرکت‌های بزرگ و کوچک با صنایع متفاوت در حال تلاش برای یک حضور آنلاین موفق هستند.
اگر حضور آنلاین ندارید، نباید انتظار داشته باشید که همانند رقبایی که در اینترنت مشغول فعالیت هستند، موفق باشید و مشتریان‌تان تصویر خوبی از کار شما داشته باشند.
کلام آخر، مشتری انتظار دارد که در اینترنت حضور داشته باشید و یک بیزینس آنلاین هم داشته باشید.

۲- دسترس بودن ۲۴ ساعته در طول ۷ روز هفته

بعضی از مشاغل در حالت عادی خدمات ۲۴ ساعته را به افراد ارائه می­‌دهند. از جمله پمپ بنزین­‌ها، رستوران، فروشگاه­‌های بزرگ مواد غذایی و… اما برای اکثر مشاغل این کار غیرممکن است. مزیت داشتن بیزینس آنلاین این است که مشتریان شما در هر زمان از روز یا شب یا روزهای تعطیل به فروشگاه شما می­‌آیند و محصولات را بررسی کنند و یا سفارشات خود را ثبت می­‌کنند. دسترس بود فروشگاه در تمامی زمان­‌ها و حضور آنلاین تاثیر مثبتی بر روی فروش شما می‌­گذارد.

برخی از افراد می‌­خواهند پس از تمام شدن ساعت کاری خود از فروشگاه خرید کنند، که احتمال بسته بودن بعضی فروشگاه‌­ها وجود دارد. اما فروشگاه­های آنلاین در ۷ روز هفته ۲۴ ساعته در دسترس هستند. همچنین در فروشگاه­‌های آنلاین صف انتظار طولانی برای خرید وجود ندارد. شما می‌­توانید با صرف زمان کوتاهی خرید خود را انجام دهید.

۳- پشتیبانی بهتر از مشتری

حضور آنلاین و کسب و کار اینترنتی این امکان را به شما می­‌دهد تا سوالات مشتری­‌ها را پاسخ دهید، مشکلات­شان را حل کنید بدون اینکه زمان زیادی از شما گرفته شود. یک ویدئو، برگه مشخصات محصول یا بخش سؤالات متداول ایجاد کنید و مشتریان خود را برای دریافت پاسخ به این بخش­‌ها هدایت فرمایید. نه تنها باعث صرفه‌جویی در وقت می‌­شود بلکه خدمات بهتری نیز ارائه خواهید کرد. معمولا مشتری­‌ها به دنبال اطلاعات خاصی هستند. مانند:

  • قبل از اینکه تصمیم به خرید محصولی بگیرند اطلاعاتی راجع به محصول کسب کنند.
  • چگونگی حل برخی از مشکلات در حین خرید
  • تحقیق قبل از تصمیم گیری در مورد خرید

با حضور آنلاین در فروشگاه اینترنتی، می­‌توانید اطلاعاتی را درست هنگامی که مشتریان به دنبال آن هستند، در اختیارشان قرار دهید. در این صورت تعداد تماس تلفنی کمتر می­‌شود و فروش بیشتری دارید. در کسب و کار اینترنتی، شما می­‌توانید زمان بیشتری صرف کسب درآمد اینترنتی از شغل خود کنید و وقت کمتری را در پرداختن به مشکلات مشترک مشتری سپری کنید.

راه‌حل درست: بازاریابی ایمیلی یکی از مؤثرترین راه‌­ها برای ایجاد رابطه و افزایش فروش است.

۴- هزینه‌های بسیار کم برای شروع تجارت

یک بیزنس آنلاین را می­‌توانید با هزینه بسیار کمی شروع کنید. شما هیچ ساختمانی برای ساخت و ساز فروشگاه و همچنین وسیله‌­ایی برای خرید نیاز ندارید. در صورت نیاز چندین کارمند استخدام کنید. به راحتی می­‌توانید یک سایت اینترنتی راه اندازی کنید و فروش خود را آغاز کنید. اگر شما یک فروشگاه در سطح شهر دارید، با کیفیت و قیمت محصولات آشنا هستید، در این صورت به راحتی قادر به ساخت یک بیزینس آنلاین حرفه‌ای هستید. ایجاد یک فروشگاه آنلاین، مشتریان بیشتری را با کسب و کارتان آشنا می­‌کند.

طراحی یک سایت خوب نیازمند صرف هزینه­‌های بالایی نیست، البته برخی از رقبای اینترنتی برای بیزنس آنلاین خود، هزینه­‌های هنگفتی صرف می­‌کنند. با استفاده از یک پلتفرم رایگان مانند وردپرس و خرید هاست وردپرس و قالب حرفه­‌ای مناسب با کسب و کارتان و بدون نوشتن یک خط کد، یک فروشگاه اینترنتی طراحی کنید. بعضی از شرکت‌­های ارائه دهنده هاست، ابزارهای رایگانی برای طراحی و ساخت سایت ارائه می­‌دهند. هزینه­‌های اصلی برای طراحی سایت شامل هاست، قالب وردپرس، نام دامنه و سرویس پاسخگویی خودکار بازاریابی ایمیلی است.

راه‌حل درست: توجه داشته باشید بروزرسانی‌ها را به صورت منظم انجام دهید تا سایت شما با مشکلی رو‌به‌رو نشود.

۵- هدف اینترنت ایجاد بیزنس آنلاین است

در اینترنت افراد فقط با یک کلیک از فروشگاه، تا خرید فاصله دارند. از طریق اینترنت مشکلات مشتریان خود را حل کنید و راهنمایی­‌های لازم را انجام دهید. سفارشات و پرداختی­‌های انجام شده را مستقیما در صندوق ورودی فروشگاه ببینید.
هرچه ترافیک ورودی به فروشگاه بیشتر باشد، مشتریان بیشتری وارد فروشگاه می­‌شوند و در نتیجه فروش شما افزایش پیدا می­‌کند. در حالی که در گذشته بسیاری از مردم از انجام تجارت از طریق اینترنت مردد بودند، اما امروزه کسب و کار اینترنتی در حال گسترش و افزایش است.

۶- کار و زندگی در هرجا

تجارت آنلاین به شما این امکان را می­‌دهد در هر مکانی که می­‌خواهید کار و زندگی کنید. لازم نیست شما در یک مکان فیزیکی مشخصی زندگی کنید، فقط دسترسی به اینترنت در تجارت آنلاین بسیار اهمیت دارد.
بسیاری از مردم در یک قاره زندگی می­‌کنند، هاست خود را از یک کشور دیگر خریداری می­‌کنند یا انبار محصولات­شان در شهر دیگری است. اینها هیچ محدودیتی برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی نیست.

تجارت آنلاین محدودیت مکانی برای زندگی و مسافرت را از بین می‌­برد. اما برخی مشاغل همانند، کسب و کارهای خانگی، جراحان و… برای انجام کار خود باید در مکانی خاص باشند.
البته، به همان اندازه که تجارت آنلاین جذاب به نظر می­‌رسد، اما داشتن تجارت آنلاین برای همه­‌ی مشاغل مناسب نیست. لازم است بعضی افراد شغل روزانه یا تجارت سنتی خود را حفظ کنند. اما می‌توانند برای معرفی کسب و کار خود سایتی راه‌اندازی کنند.


طراحی سایت حرفه ای
بیزینس کوچینگ

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 127 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مزایای سئو سایت در هر کسب و کاری

سه شنبه 11 آذر 1399
18:26
علی اعتمادی فر

دانستن تمامی مزایای سئو و منافعی که سئو برای شما به ارمغان خواهد آورد به طور حتم شما را غافلگیر و متعجب خواهد کرد. هر بیزینس و کسب و کاری فارغ از بزرگی و کوچکی آن کسب و کار نیاز دارد که از بهینه سازی موتور های جستجو بهره گیرد. بهینه سازی موتور های جستجو پروسه ایست که منجر به بهینه سازی سایت و در نتیجه به افزایش ترافیک سایت شما منتهی خواهد شد، از مهمترین موتور های جستجویی می توان به گوگل، بینگو، یاهو، یوتیوب و … اشاره کرد.

۱- استفاده ی چشمگیر کاربران از موتورهای جستجو

به طور کلی ۲ میلیون نفر کاربر به صورت آنلاین در اینترنت در حال جستجو هستند که ۹۳ درصد از این افراد فعالیت های آنلاینی خود را از موتوهای جستجو آغاز کرده اند، در هر ثانیه در حدود ۴۰۰۰۰ سرچ صورت می گیرد و این آمار در هفته به  ۳.۵ میلیون میرسد، این آمار نشان می دهد که موتور های جستجویی می تواند موقعیت های مناسبی برای پیشرفت کسب و کار شما فراهم آورد، از اصلی ترین مزایای سئو می توان به این موضوع اشاره کرد که مشتریان شما به طور حتم با اهداف مختلف از موتور های جستجو استفاده می کنند.

۲- سئو برای شما ترافیک به ارمغان خواهد آورد

باید گفت  ترافیکی که موتور های جستجو برای صاحبان مشاغل به ارمغان می آورد از بهترین نوع ترافیک می باشد، و دلیل این امر این است که افراد جواب سوال ها و نیاز های خود را در وب سایت های این افراد و به واسطه ی محتوای ایجاد شده در همان سایت پیدا خواهند کرد و در نتیجه ترافیک به سایت های مد نظر کشیده خواهد شد بدون اینکه صاحبان این سایت ها هزینه ی زیادی را صرف تبلیغات کنند و این دلیلی ست که سئو را به یک صنعت ۶۵ میلیارد دلاری تبدیل کرده است.

۳- ترافیک حاصل شده توسط سئو قابل بازگشت می باشد

ترافیکی که سئو سبب می شود نسبت به تمام منابع ترافیکی دارای ازرش بالاتری است چرا که این ترافیک قابل بازگشت است و با بالا رفتن رتبه ی شما در موتور های جستجو میزان بیشتری ترافیک به سایت شما باز خواهند گشت.

۴- سئو می تواند به بالا رفتن فروش و ارائه ی خدمات شما کمک کند

مزایای سئو انقدر زیاد است که باید متذکر شد که سئو افسانه نیست، فروش و ارائه ی خدمات در سایت ها  بدون شک به سئوی مورد استفاده در همان سایت وابسته است از این رو میتوان گفت که موفقیت شما در دنیای اینترنت رابطه ی مستقیم با سئو دارد و این موفقیت در طی مدتی خاص به وضوح دیده خواهد شد، تنها لازم است نسبت به استراتژی های سئو آشنا بود.

۵- سئو می تواند هزینه های مربوط به تبلیغات را کاهش دهد

یکی از مهم ترین فوایدی که سئو دارد این است که سئو رایگان می باشد و به دست آوردن مشتری از طریق سئو به نسبت تبلیغات هزینه ی به مراتب کمتری دارد، تنها هزینه ای که سئو می تواند داشته باشد هزینه ی استخدام یک تیم ماهر سئو و مشاوره سئو می باشد که نسبت به الگوریتم های گوگل و همچنین کد های وب سایت آشنا باشد و بتواند سبب رتبه بندی بهتر سایت شما شود و از تمام منافع سئو برای سایت شما بهره گیرد.

۶- کاهش هزینه ی تبلیغات با استفاده از سئو

با داشتن سئوی قوی نیازی به تبلیغ نخواهید داشت شما می توانید برای افزایش بازدید وب سایت بدون هزینه کردن برای تبلیغات کلیکی برای سایت خود ترافیک جذب کنید و در نتیجه ی هزینه ی تبلیغات خود را در زمینه های دیگر استفاده نمایید.

۷- سئو هیچ وقت نخواهد خوابید

ی توان مدعی بود که سئو یک فعالیت ۲۴ ساعته است و زمانی برای استراحت ندارد که می توان به این موضوع به عنوان یکی از اصلی ترین مزایای سئو اشاره کرد و در حقیقت افراد در همه ی ساعات شبانه روز می توانند اقداماتی را انجام دهند که سبب بالا رفتن رتبه ی آنها در گوگل شود، زمانی که رتبه بندی یک سایت در گوگل انجام شود بیزینس مربوط به آن سایت فارق از این که چه ساعتی از شبانه روز است و آیا افراد در آن ساعت خواب هستند و یا بیدار رو به ارتقا خواهد رفت.

۸- سئو می تواند برای کسب و کار ها اعتبار و اعتماد ایجاد کند

مردم به سئو اعتماد دارند و این اعتماد در حدی ست که تمام سوالات روزانه و احتیاجات خود را با گوگل در میان می گذارند در نتیجه سئو حرفه ای سایت در گوگل می تواند اعتبار و اطمینان به ارمغان آورد. درحقیقت ۳۷ درصد از کلیک های موجود در موتور های جستجو در اولین پیشنهادات گوگل اتفاق می افتد، که توجه به این امر می تواند برای شما مفید واقع شود.

۹- سئو یک استراتژی بلند مدت است

سئو یک استراتژی بلند مدت است و ارتقای رتبه ی شما می تواند بین ۶ تا ۱۲ ماه زمان ببرد، لازم به ذکر است که تنزل رتبه بندی نیز به زمان نیاز دارد، تنها دلیلی که می تواند باعث پایین آمدن رتبه ی شما شود تغییر الگوریتم های سئو و پیشرفت رقبای شما در سئو است.

۱۰- سئو می تواند سبب افزایش دانش و اطلاعات کاربران و مشتریان شود

مشتریان شما از موتور های جستجو به عنوان یک منبع برای تحقیقات خود استفاده می کنند آنها از آنچه در نتیجه ی جستجو ی خود به دست می آوردند به جمع بندی هایی می رسند، رتبه بندی بالا توسط گوگل سبب می شود که شما به مشتریان خود اطلاعات و دانش لازم را بدهید که این امر به صورت غیر مستقیم سبب می شود کاربران به شما اعتماد کنند و روز به روز به اعتبار سایت مورد نظر افزوده شود.

۱۱- سئو می تواند باعث شود مشتریان از شما خرید نمایند

سئو به صورت مستقیم و منحصرانه بر تصمیم خرید کاربران تاثیر می گذارد و دلیل این امر همان اعتمادی است که در مورد قبلی به طور کامل توضیح دادیم، کاربران هنگامی که به سایت شما اعتماد کنند نسبت به خرید محصولات و یا استفاده از خدمات سایت هم اقدام خواهند کرد.

۱۲- شناخت برند شما به واسطه ی سئو

سئو کمک می کند که افراد مختلف برند شما را بشناسند و مطالبی که شما در سایت خود به اشتراک گذاشته اید می تواند موجب افزایش آگاهی در میان افراد و کاربران شود چراکه نمی توان از تمامی کاربران انتظار داشت که به محض ورود به سایت ها و یا وب سایت ها مشتری آنها شده و اقدام به خرید نمایند، اما اطلاع از اینکه در سایت چه محصولی برای عرضه قرار گرفته است می تواند باعث شود که این افراد در آینده ی نزدیک مشتری همان سایت ها شوند، بدون شک این امر می تواند از مهم ترین مزایای سئو باشد.

۱۳- افزایش تعداد مشتری

مادامی که در حال معرفی کالا و یا خدماتی به کاربران خود هستید سئو تلاش می کند که کاربر مدت زمان بیشتری در وب سایت وقت بگذراند هرچه کاربران بیشتر برند شما را مشاهده نمایند احتمال اینکه از شما خرید کنند بیشتر خواهد شد.

۱۴- افزایش کلیک کاربران با بهره گیری از سئو در مقایسه با تبلیغات کلیکی

استفاده از سئو ی ارگانیک می تواند تا ۹۰ درصد به افزایش کلیک بی انجامد، بیشتر کاربران گوگل از پرداخت برای تبلیغات اجتناب می نمایند و دلیل این امر آن است که افراد به الگوریتم های سئو اطمینان دارند. باید دانست که سرمایه گذاری در مبحث سئو نسبت به سرمایه گذاری در تبلیغات به مراتب مفید تر واقع خواهد شد.

۱۵- ارجاع کاربران به سایت شما

از دیگر مزایای سئو می توان به این امر اشاره کرد که سئو می تواند سبب افزایش ارجاع کاربران به وب سایت شما شود، این میزان ارجاع از موتور های جستجو حاصل می شود و این امکان وجود دارد که کاربران افرادی دیگر را به بازدید از سایت شما دعوت نمایند، یک سئوی قوی می تواند باعث شود که میزان بیشتری از کاربران به سایت شما ارجاع داده شوند.

سئو سایت همدان

سایت اصلی :
آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 115 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مزایای داشتن یک وبسایت چیست؟

سه شنبه 11 آذر 1399
0:10
علی اعتمادی فر

مزایای داشتن وب‌سایت

۱- فراگیری اینترنت

مهمترین دلیلی که به داشتن وب سایت ضرورت می‌بخشد، فراگیر بودن اینترنت است. امروزه بیشتر افراد ترجیح میدهند بجای تحمل ترافیک و اتلاف کردن زمان، در منزل راحت بنشینند و به خرید بپردازند.
مردم اولین جایی که به دنبال خدمات شما می گردند، در اینترنت است. اگر آنها شما را در آنجا پیدا نکنند، قطعا رقبای شما را خواهند یافت.

۲- فروشگاهی بدون محدودیت زمانی

با داشتن وب سایت در 24 ساعت شبانه‌روز، 7روز هفته در کنار مشتری هستید. در واقع وب سایت شما نماینده‌ی شماست حتی در ساعت‌هایی که شما در حال استراحت هستید وب سایت شما در حال معرفی خدمات و محصولات شما به مشتری است.

۳- رفتن به فراتر از مرز

مگر در شهر شما چند نفر هستند که با کسب و کار شما آشنایی دارند؟ در ایران و جهان چطور؟ میلیاردها انسان در سراسر جهان بخشی از زمان خود را در اینترنت میگذرانند. تصور کنید شما کسب و کارتان را برای این جامعه آماری راه اندازی کرده اید بنابراین مشتریانی از سراسر ایران یا حتی فراتر از مرزها خواهید داشت.

۴- صرفه جویی در هزینه‌های راه اندازی

همیشه برای راه‌اندازی یک فروشگاه هزینه‌های بسیار زیادی از جمله هزینه‌ی اجاره یا خرید مکان فروشگاه، هزینه‌ی تجهیزات، حقوق کارکنان و… گریبان‌گیر افراد است. در تجارت الکترونیک شما فقط به یک طراحی سایت ارزان و حرفه ای نیاز دارید تا دیگر متحمل هیچ‌ کدام از هزینه‌های ذکر شده نشوید.

۵- ارائه نمونه کار

در سایت خود تمام محصولات و خدمات خود را معرفی کنید و بدون هیچ هزینه و محدودیتی آنها را به‌ روز رسانی کنید. مشتریان هربار برای دیدن هر محصول نیاز به مراجعه حضوری ندارند و میتوانند بصورت آنلاین عکس و ویدیو محصول را ببینند.

۶- بازاریابی اینترنتی

به جای صرف کردن هزینه‌های بالا برای تبلیغات و بازاریابی کافیست وب سایت خود را بهبود ببخشید تا گوگل شبانه‌روز برای شما مشتری بیاورد! با انجام برخی فعالیت‌ها در زمینه‌ی خدمات سئو سایت با کمترین هزینه در بستر وب برای خود بازاریابی اینترنتی نمایید.

۷- برقراری ارتباط با مشتری

در دنیای وب مشتریان به راحتی نظر خود را راجع به هر محصولی ارائه میدهند و نظراتشان را در قالب انتقاد و پیشنهاد برای شما میفرستند. شما نیز میتوانید سلیقه‌ی مشتریان خود را بشناسید و برای جذب مشتری بیشتر گام بردارید.

۸- برندسازی

با داشتن وب سایت میتوانید خدمات خود را در بستر اینترنت به هزاران مشتری معرفی و برای خود شهرت و اعتبار کسب کنید و اعتبار تجارت خود را بالا ببرید. این‌گونه کسب و کار شما در هر مکانی که اینترنت وجود دارد دیده میشود.

۹- مشتریان هدفمند

احتمال اینکه بازدیدکنندگان وب سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است چرا که آنها محصول و خدماتی را در اینترنت جست‌و‌‌جو کرده‌اند که به آن نیاز دارند و گوگل سایت شما را به آنها پیشنهاد داده است.
پس اگر وب سایت شما طراحی هوشمندانه داشته باشد (فروشنده‌ی توانایی باشد) قطعا آن محصول توسط این بازدیدکننده خریداری خواهد شد.

۱۰- کسب در آمد جانبی

با داشتن وب سایت میتوانید علاوه بر معرفی خدمات خود درآمدهای جانبی دیگری مثل درآمد از طریق تبلیغات نیز داشته باشید.



طراحی سایت همدان

سایت اصلی : آکادمی مهراز


موضوعات:
[ بازدید : 109 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آکادمی مهراز است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|